USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Камінь-каширського водія-втікача, який збив на смерть жінку – знайдено

15 Жовтня 2008 17:31
Із села Нуйно Камінь-Каширського району 9 жовтня надійшла звістка про вчинок водія, який, завдавши смертельної травми пішоходові, зник з місця скоєння дорожно-транспортної пригоди, – повідомляють 15 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області , при виїзді на місце події слідчо-оперативною групою з’ясовано, що в ДТП загинула 84-річна місцева мешканка. При огляді місця ДТП знайшли лише осколки розбитої фари та елементи ковпачка від електролампочки авто. При ретельному огляді працівники міліції знайшли фрагменти пофарбування машини, і з’явилася  зачіпка: колір авто – синій.
Прибувши в Нуйно, співробітники управління ДАІ УМВС взялися до роботи з розшуку водія-втікача. За національною базою «Автомобіль» було зроблено вибірку всіх автомашин синього кольору, зареєстрованих у районі, опитано клієнтів нічних закладів, які діяли тієї ночі в селі, встановлено свідків, котрі перебували неподалік місця аварії на автобусній зупинці.
Встановлено, що винуватцем автопригоди є 24-річний підприємець, мешканець Каменя-Каширського, який, керуючи за дорученням автомобілем «Опель Фронтера», скоїв наїзд на пішохода. Про це свідчили механічні пошкодження, залишки одягу та органічні фрагменти, виявлені при огляді автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus