USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хлопчик, що впав у криницю, виявився сином священика

15 Липня 2011 16:30
Восьмирічного Максимка із волинського села Старої Вижви називають народженим у сорочці - хлопчик упав у 12-метрову занедбану криницю, та йому пощастило залишитися живим.

Нагадаємо, що це випадок стався 30 червня. 15 липня телеканал НТН повідомив подробиці цієї пригоди.

Рятувальник, який витягнув малого - Віталій Дмитрович, що працює в структурі МНС уже майже 40 років. Каже, що за час служби надивитися довелося всякого, та того разу ситуація була нестандартною.

Глибина колодязя - 12 метрів. І потрапила у її середину дитина, граючись. Ховаючись від одноліток, Максимко ступив на піддашок криниці. Та не минуло і двох секунд, як опинився у воді.

Мама Максима, Оксана Зеленко зізналася, що «перша думка - це був розіграш, що малий вирішив пожартувати над батьками».

«Старший, який прибіг, і з такою інтонацією: "Мама-тато, Максим у каналізації". Але побігли дивитися. Побачили темний колодязь, нічого не видно, тільки голос дитини. Він не плакав, тільки: "Тату, тут темно, тату, тут щось повзає…»

Сам Максим розповів, що він у колодязі вхопився за трубу – тому й не потонув.

«Начальник караулу одягнув "бойовку", ремінь і ми прив'язали його шнурком, і стали спускати. Інакше ми би його не дістали. Хотіли драбину, але побоялися, що зірветься, малий, і ми спустили начальника караулу. Той добрався до малого, взяв його під руки, і ми його витягли, - розповів співробітник Старовижівського РУ МНС Віталій Таксюк.

На все в рятувальників пішло менше 15-ти хвилин. Максима, сина місцевого священика, одразу доправили до районної лікарні.

Та в клініці малий пробув неповних три дні. Лікарі вражені: роздертий зап'ясток і розбита голова - такими травмами відбулося хлоп'я після падіння з висоти четвертого поверху.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus