USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кількість жертв урагану «Гарві» зросла до 35 осіб

31 Серпня 2017 11:57
У результаті тропічного урагану Гарві в американському штаті Техас загинули щонайменше 35 людей, ще 17 зникли безвісти.

Також 32 тисячі людей залишили домівки в пошуках притулку, передає The Daily Star.

За словами шерифа округу Форт-Бенд Чада Норвелла, стало відомо про загибель подружньої пари, яка потонула в результаті повені в районі Симонтон. Крім того, загинула маленька дівчинка після того, як батьки намагалися перенести її через воду, проте були знесені водним потоком.

Напередодні ураган Гарві ослаб до рівня «тропічної депресії», однак метеорологи попереджають, що небезпечні повені триватимуть в Х'юстоні, Порт-Артурі і на південному заході Луїзіани до кінця тижня.

Також через наслідки урагану Гарві на одному з хімзаводів США оголошено загрозу вибуху. У зв'язку з цим з підприємства вже евакуйовано 300 осіб. Також вирішується питання про евакуацію жителів в радіусі 2,5 км від хімзаводу.

Ураган Гарві приніс проливні дощі. В результаті практично затопленим виявилося головне місто штату Х'юстон. Свої будинки були змушені залишити понад 30 тисяч осіб. Сума збитків може досягти 30 мільярдів доларів. В регіоні життя майже повністю паралізоване. Не працюють державні установи, ні підприємства. На тиждень припинити роботу може і один з найпотужніших заводів переробки нафти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus