USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кількість жертв залізничної аварії в Італії збільшилася

13 Липня 2016 08:45
Кількість жертв лобового зіткнення двох пасажирських поїздів в Італії збільшилася до 27 осіб, повідомляє італійське видання Ansa. Ще понад 50 людей поранені, багато з них перебувають у критичному стані, - пише Кореспондент.

Місце аварії між містами Барі і Барлетта відвідав прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці.

Місцева влада вже звернулася до жителів з проханням здати кров для постраждалих. На місці події працювали близько 200 осіб. Рятувальники допомагали пасажирам вибратися з розбитих вагонів.

Як повідомляють Українські Новини, попередньою причиною залізничної катастрофи в Італії називають помилку диспетчера. Як пише портал Tiscali, про це в ефірі італійського Radio Capital заявив Массімо Мадзіллі, мер міста Корато, поблизу якого сталася аварія.

"Ця аварія, швидше за все, наслідок людської помилки, ймовірно, була неправильна команда" - повідомив він.

На кадрах, показаних італійськими телеканалами, видно, що кілька вагонів поїздів, що зіткнулися, повністю зруйновані. Обидва потяги належали приватній транспортній компанії Ferrotramviaria SpA.

Зіткнення сталося вдень 12 липня на доволі активній гілці залізниці, по якій щодня курсують близько 200 поїздів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus