USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук знає, чого згоріло сіно

27 Липня 2010 10:06
Пожежі на двох сіносховищах у селі Дубове, які горіли 25 липня, можна було уникнути, якби вчасно прибули пожежники.
Таке припущення висловив голови ВОДА Борис Клімчук 26 липня під час селекторної наради з головами райдержадміністрацій та сільськими головами.

Як повідомили у Центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області, 25 липня о 17:25 у селі Дубове Ковельського району на території сільського господарства ТОВ «Україна» у двох сіносховищах виникла пожежа, внаслідок якої вогонь знищив 250 тонн сіна та пошкодив конструктивні елементи будівель сіносховищ.

О 22:40 три відділення Державної пожежної охорони МНС з міста Ковеля та селища Голоби та два відділення місцевої пожежної охорони сіл Доротище та Облапи ліквідували пожежу. За фактом події правоохоронними органами ведеться слідство. На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС у Волинській області.

«Причина пожежі встановлюється», - повідомили в МНС.
Борис Клімчук вважає, що сіносховища були побудовані за всіма правилами протипожежної безпеки, на достатній відстані, аби другий склад був врятований. «Але не був, як показало наше розслідування. Начальник місцевий Ковельський відпочивав чи то в тещі, чи то в мами, і ніби він взагалі в Ратно живе», - зазначив Клімчук.

«Пожежники спали. Бензину нема, машини не заправляються.. А кожен день їздити начальнику з Ратне туди-назад 150 кілометрів вистачає бензину…Такі служби не повинні в одному місці ночувати, а зарплату отримувати в іншому місці», - додав заступник голови ВОДА Віталій Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
йован Показати IP 27 Липня 2010 12:08
Після того, як 10 років назад згорів актовий зал культучилища, Клімчук сказав, що це сталось через нерозпорядність пожежеників і головний пожежник області пішов на пенсію.Тепер знову винні пожежники - хтось піде на пенсію?
Вогонь Показати IP 27 Липня 2010 16:34
Начальник Ковельської пожежної частини заслуговує на квартиру в Ковелі щоб не їздити з Ратно. Допоможіть йому шановний губернаторе.
Олег Показати IP 29 Липня 2010 23:22
Ф чому ніхто не згадує про директора товариства, де він був у той час як палало сіно і в якому стані!? І це під час жнив!
Свідок Показати IP 30 Липня 2010 00:07
Ф де і в якому стані в той час, ЯК ГОРІЛО СІНО був директор СТзОВ? І це в таку "гарячу" пору! МОЖЕ ПОТРІБНО ПОЧИНАТИ "РОЗБІР ПОЛЬОТІВ" З ЦЬОГО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus