USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Командувача ВМС України Сергія Гайдука викрали в Криму. ОНОВЛЕНО

19 Березня 2014 13:00
Командувача ВМС України Сергія Гайдука вивезли зі Штабу ВМС в Севастополі.

Як повідомляє ТСН з посиланням на представника "самооборони" Криму, "ним тепер займатимуться спецслужби".

Водночас севастопольський сайт "Форпост" повідомив, що Гайдука виявили в одному з приміщень на території штабу і нібито вивезли співробітники ФСБ.

В Міноборони України підтвердили факт виведення командувача ВМС Сергія Гайдука зі штабу ВМС у Севастополі групою осіб. Згодом уточнили, що Гайдука в наручниках зі штабу вивели співробітники Головного розвідуправління ЗС Росії.

Станом на 14.00 кримські ЗМІ повідомили, що командувача ВМС України в Криму затримали працівники прокуратури Севастополя. За інформацією видання "Кримінформ", прокуратура звинувачує Гайдука в "передачі наказу про застосування сили проти мирних громадян".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Так Показати IP 19 Березня 2014 13:07
Що ще очікувати від окупантів. Війна вже почалася давно
саша Показати IP 19 Березня 2014 13:16
скоти будуть горіти в пеклі вічно
маруся Показати IP 19 Березня 2014 13:22
А наша власть все будет трепать языком, вместо того , чтоб освобождать( а сейчас уже отбивать), и защищать своих людей.. Снова начнут призывать Европу..ай-йай.. разберитесь..
Українець Показати IP 19 Березня 2014 13:36
Зрадники ті, хто без бою ЗДАВ Крим! Як його тепер повернути? Цікаво, скільки заплатили цим туркам-турчинкам?
Анонім до Українець Показати IP 19 Березня 2014 13:41
золото скіфів( запас золотий України) Яйценюх вивіз до Гамерики погугли в інеті.... будеш знати... безцінне(((((
говорять ЗМІ Показати IP 19 Березня 2014 14:31
Гайдук перебуває в прокуратурі Криму де у нього відбирають пояснення стосовно його команди підлеглим застосовувати зброю.
нонсенс Показати IP 19 Березня 2014 15:16
Оце так влада!Залишилось тільки Турчинова з Яценюком викрасти і 100%-ова анексія України.Кому доручили керувати країною?Вони все зробили для того,щоб Янукович з бандою безперешкодно втік!Сьогодні вони зробили все,щоб москалі безперешкодно анексували Крим!Ви погляньте хто при владі.ЖИДВА рулить!Вони як воші тримаються купи і не дозволяють щоб хтось інший прийшов до влади.Повна узурпація всієї влади жидвою!ЖИДИ в Україні це нація без ДЕРЖАВИ! В них тут одна мета_напакувати рахунки і вивести за кордон,в офшори,де вони будуть надійно захищені.В Україні вони на заробітках,а живуть,навчають дітей,скуповлюють нерухомість,все за кордоном.УКРАЇНЦІ!Невже серед нас немає ГЕТЬМАНІВ?Скільки ще будуть з нас кров пити різні зайди,які прижилися і зараз себе ідентифікують українським народом?УКРАЇНЦІ_це нація,а народ це різний зброд,який душить цю націю Пора брати,пора робити висновки!
Валентина Показати IP 19 Березня 2014 16:11
А Трупчинов взагалі ніколи на захист не встане, а буде лише накази та заклики публікувати, бо йому віра не дозволяє до зброї навіть доторкатись, але гроші з її продажу і використання, він буде справно у кішеню класти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus