USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Контрабандист перевозив у напівпричепі легковик. ФОТО

24 Листопада 2010 12:04
Громадянин України хотів провезти в Україну захований у навіпричепі легковий автомобіль – його затримали у міжнародному пункті пропуску «Ягодин-авто».
23 листопада в обідню пору для оформлення на в’їзд в Україну із Польщі прибув вантажний автомобіль під керуванням громадянина України, повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.
Водій заявив у товаросупровідних документах, що перевозить транзитом із Німеччини в Росію комплексну лінію для виробництва тари.
Прикордонники ж ініціювали проведення спільного з митниками поглибленого огляду транспортного засобу.
Знявши пломби із напівпричепа вантажівки, серед заявленого товару вони виявили легковий автомобіль «Рено-Кліо» 1992 року випуску, який за європейською базою даних вважається знятим з обліку в Німеччині.
Водій пояснив, що авто придбав для себе, віз додому на запчастини та сподівався на те, що опломбовану автівку оглядати не будуть.
Сума оцінки легкового автомобіля становить понад 26 тисяч гривень. Крім цього, вилучили й напівпричіп як засіб незаконного переміщення товарів та оцінили його в 101 тисячу гривень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
опер Показати IP 24 Листопада 2010 20:50
Під час фотограіування цієї страшної "контрабанди" 12 фур з непоміченими митними та прикордонними службами будматеріалами та електронікою спокійно перетнули кордон. Ото злочинці, металобрухт не задекларували. Тьфу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus