USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ковельчанин збив 7-річну дівчинку. Турійчанин - задавив трактором жінку

16 Квітня 2010 14:07
У центрі Ковеля на семирічну школярку наїхав іномаркою місцевий водій – дівчинка потрапила до лікарні, - інформує прес-служба обласного управління МВС.

За кермом автомобіля «Рено-Мастер» був 36-річний ковельчанин Руслан. За попередніми даними, дівчинка перебігала дорогу через пішохідний перехід. Аж раптом її вдарила машина. Чоловік не пропустив пішохода через перехід.

Унаслідок пригоди пішохід дівчинка отримала тілесні травми та госпіталізована в Центральну міську лікарню.

Учора ж в селі Вербичне Турійського району 50-річний Володимир, керуючи трактором, скоїв наїзд на 48-річну односельчанку Марію. Жінка загинула під колесами трактора.

У Луцьку на вулиці Набережній 23-річний Володимир за кермом ВАЗ-21093 не вибрав безпечної швидкості руху. Авто занесло на узбіччя, де легковик ударився об дерево. Водій «Жигулів» загинув на місці. Його пасажири - 24-річний Віктор та 28-річний Сергій із тілесними ушкодженнями госпіталізовані в відділення нейрохірургії міської лікарні.

За інформаціє обласної ДАІ, минулої доби автоінспектори на Волині зареєстрували 348 порушень Правила дорожнього руху. Затримали 18 шоферів, які керували машинами в нетверезому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus