USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Ковельмолоко» викидає відходи прямо у річку

5 Червня 2013 15:05
Неналежно використовує очисні споруди на річці Турія одне з волинських підприємств: відходи від власного виробництва – сироватку – «Ковельмолоко» усуває у річку, що може спричинити надзвичайну ситуацію.

Про це стало відомо під час відеоселекторного засідання Волинської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 червня.

За словами першого заступника начальника державної екологічної інспекції у Волинській області Олександра Ткачука, експлуатація очисних споруд на річці уже стала причиною її забруднення.
Головний інженер ПАТ «Ковельмолоко» Віталій Ткачук зазначив, що наразі підприємство досліджує цю проблему.
За його словами, «Ковельмолоко» заключило договір з фірмою, яка планує організувати переробку сироватки.
Також він додав, що техніко-економічне обґрунтування на будівництво локальних очисних споруд підготують до грудня 2013 року, однак перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко зауважив, що документація повинна бути готовою до жовтня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не смішіть людей Показати IP 5 Червня 2013 18:05
Навіщо писати таку бздуру. Головний інженер ПАТ «Ковельмолоко» Віталій Ткачук зазначив, що наразі підприємство досліджує цю проблему.- Це ЩО??? Де природоохоронна прокурватура, де екоінспекція, де влада на чолі з Борисом Петровичем? Просто 2 "папіки" сидять у ВР і ЛОЖИЛИ на все і всіх. В т.ч. на народ і довкілля. А ви тут пишете... Сміх(((
він Показати IP 5 Червня 2013 18:30
Ковельмолоко постійно це робить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus