USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ковельське СБУ спростувало чутки про підкуп виборців. Бачинський не винен

17 Січня 2010 15:20
Співробітники Ковельського управління СБУ терміново відреагували на інформацію обласної Партії Регіонів, яка повідомила про нібито підкуп виборців у Турійському районі головою ДВК №311 села Городелець. Спецслужба виїхала на місце, проте не знайшла порушень закону про вибори.
Інформація про нібито підкуп з’явилася на офіційному сайті ПР, де написано: «С. Городелець Турійського району голова ДВК Бачинський Василь Миколайович пропонує гроші за голос на користь Юлії Тимошенко».
Співробітники СБУ негайно приїхали в село і перевірили інформацію. З’ясувалося, що факт не відповідає дійсності. У коментарі «ВН» керівник Турійського районного штабу БЮТ на виборах Президента Василь Бачинський, якого звинуватили «регіонали», повідомив, що насправді він ніякий не голова ДВК села Городелець, а простий виборець і ніяких грошей нкому не пропонував. Це підтвердили після перевірки співробітники СБУ з Ковеля.
«Я перший проголосував іще о 8.15. Після того поїхав із дільниці. А хтось розпустив плітки, що я купляю голоси. Приїздило СБУ. Факти не підтвердилися. Я стверджую, що це чистої води брехня. На тому й будується вся робота Партії Регіонів», - обурюється Василь Бачинський.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus