USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ковельський бізнесмен-будівельник привласнив більше 3 мільйонів гривень

18 Жовтня 2010 15:49
Директор будівельної фірми у Ковелі не сплатив 2,5 мільйони гривень податків та присвоїв гроші забудовників

Про це повідомили 18 жовтня у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Керівник будівельної фірми безпідставно включив до складу валових витрат майже 5 мільйонів гривень. І ще понад 600 тисяч гривень – до амортизаційних відрахувань.

Бізнесмен задекларував податковий кредит на 1,4 мільйона гривень. Таким чином бізнесмен «зекономив» на податках 2,5 мільйона гривень.

Як з’ясували податкові міліціонери, ковельський бізнесмен не відрізнявся сумлінням і в ставленні до своїх клієнтів. 850 тисяч гривень, які громадяни сплатили фірмі за будівництво квартир, він використав для власного задоволення – придбав земельну ділянку та будинки для відпочинку на березі озера Світязь.

Нарешті ковельчанин спрямував заяву до Господарського суду Волинської області про визнання його фірми банкрутом. В такий спосіб бізнесмен спробував уникнути кримінальної відповідальності за скоєне, - пояснюють податківці.

Наразі махінації зі сплатою податків та коштами забудовників в рамках розслідування кримінальної справи уважно вивчають у слідчому відділі податкової міліції області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
міля Показати IP 19 Жовтня 2010 07:02
Хто він такий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus