USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кредитна спілка без ліцензії брала гроші у вкладників

20 Квітня 2011 09:13
У Луцьку кредитна спілка «Кредит-Плюс» з 1 квітня 2007-го по 31 грудня 2010 року приймала кошти вкладників, хоча дія відповідної ліцензії у цей період була припинена.
Такого висновку дійшла прокуратура міста Луцька, провівши відповідну перевірку. Про це повідомили у Генпрокуратурі України.
Прокуратура Луцька порушила кримінальну справу за фактом заволодіння грошовими коштами шляхом зловживання службовим становищем службовими особами кредитної спілки «Кредит-Плюс».
Встановлено, що у вказаний період, після зупинення дії ліцензії на провадження діяльності із залучення внесків членів, «Кредит-Плюс» залучив на депозитні рахунки внески на загальну суму понад 889 тисяч гривень.
Службові особи спілки шляхом неоприбуткування готівки в касі спілки заволоділи коштами вкладників, які надходили як депозитні та додаткові пайові внески, на загальну суму понад 413 тисяч гривень.
Слідство у справі триває.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus