USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Лучанки не поділили чоловіка й побилися

14 Червня 2011 10:49
У Луцьку законна дружина та коханка не поділили чоловіка – справа навіть дійшла до суду.
У Луцький міськрайонний суд звернулися обидві учасниці внутрішньосімейних розборок. Згідно з законом, їхні скарги об’єднали в одну кримінальну справу. Про це інформують Відомості.UA.
43-річна Ірина після роботи зайшла до свого коханого Ігоря. Хоч обоє офіційно одружені, проте власних сімей не трималися.
Ігор розійшовся з дружиною два роки тому, та розлучення не оформили. А півроку тому він почав зустрічатися з Іриною. Спершу бачилися в місті, у знайомих, але згодом жінка стала заходити до коханця додому.
Його ж дружина Наталія, з якою ділили двокімнатну квартиру, останнім часом не поверталася навіть переночувати, тільки іноді приходила вдень, аби помитися та змінити одяг.
Але того вечора законна дружина Ігоря з’явилась удома. Побачивши у кімнаті чоловіка його нову пасію, причому старшу за неї на вісім років, 35-річна Наталя не стримала ревнощів.
З кухні вона принесла дерев’яну качалку. Спершу набила Ігоря, який став у дверях і загороджував їй шлях. А далі накинулася на Ірину: била по голові, по плечах, по руках, якими та прикривалася.
Нарешті Ігорю вдалося схопити дружину та виштовхати в коридор. Він повернувся до коханки, відвів її на кухню, щоб прикласти холодне до забитої потилиці.
Але раптом знов увірвалася розлючена Наталя, налетіла на суперницю з качалкою. Тож Ірина, обороняючись, відмахнулася кілька разів дошкою для нарізання продуктів, що трапилася під руку на столі.
Тим часом Ігор викликав міліцію. Наталя ж не чекала правоохоронців.
Коли приїхав наряд, свідчити забрали тільки Ігоря й Ірину. У відділку жінці стало погано, її доправили до травмпункту.
Попри діагностований струс мозку та внутрішньошкірний крововилив потиличної ділянки, від госпіталізації відмовилася, бо вдома залишила саму неповнолітню дочку.
Така версія Ірини, а також Ігоря, який у всьому підтримав коханку.
Натомість Наталя по-іншому розповідає про те, що сталося.
Дружина подала в суд зустрічну скаргу, в якій стверджувала, що було все навпаки. Вона повернулася додому, а там – коханка. Ірина розізлилася, почала кричати, що все одно розлучить їх, і накинулась із кулаками.
Наталя вхопила качалку винятково для самозахисту, проте суперниця встигла підбити їй око, наставити синців на руках і ногах. А дерев’яною дошкою намагалася вцілити по голові.
Суд мав розібратися, хто більш винен.
Ірина відразу «зняла» наслідки травмування: легкі тілесні ушкодження зафіксовані актом судово-медичного дослідження. Також вона подала цивільний позов, у якому вимагала стягнути з дружини свого коханця близько тисячі гривень за майнову шкоду та п’ять тисяч за моральну травму.
На судовому засіданні обидві підсудні своєї вини в інкримінованих їм діяннях не визнавали. Ірина працює в одному з дитсадочків Луцька вихователем-методистом. Колеги хотіли взяти її на поруки, просили суд звільнити від кримінальної відповідальності. Та суддя відмовила, позаяк Ірина насправді не розкаялась і заперечувала, що синці, садна й підбите око Наталі – її рук справа.
Вина обох жінок підтверджується повністю зібраними по справі та дослідженими на судовому засіданні доказами.
Наталі за завдання легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, суд призначив 150 годин громадських робіт, хоча жінці за частиною 2 статті 125 КК України загрожувало навіть обмеження волі на строк до двох років.
Ірину за умисне побиття суперниці суд зобов’язав відпрацювати 100 годин громадських робіт. Також на її користь із Наталі мали стягнути матеріальні збитки.
Обидві скаржниці не погодилися з рішенням суду та подали апеляцію. Проте колегія суддів Волинського апеляційного суду залишила вирок без змін.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
уу Показати IP 14 Червня 2011 11:54
Волинського апеляційного суду немає. вірно- Апеляційний суд Волинської області
Нестерова Ірина Показати IP 14 Червня 2011 12:25
Дякую за зауваження. Але "вірно" - теж немає. Треба казати "правильно". Бо "вірно" - лише люблять.
Віка Показати IP 14 Червня 2011 15:27
Оце так чоловік. Щоб так битися. Чоловік не міг розборонити. За кого там битися? Сміх і гріх
))) Показати IP 14 Червня 2011 16:42
влезать в женскую драку - 100 % гарантия получить в тыкву с обеих сторон.
))) Показати IP 14 Червня 2011 16:43
приговор мудр! все проблемы - от безделья ;-)
таня Показати IP 17 Червня 2011 14:54
Наталя молодець,бл.ді повинні строго знати -на територію сім"ї-не залазити!Але обидві жінки будуть праві якщо такого,з дозволу сказати, чоловіка пошлють подальше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus