USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Лучанин, який постраждав у ДТП, помер в лікарні

6 Жовтня 2014 10:20
Учасник аварії, 21-річний лучанин, який їхав за кермом ЗАЗу, помер у лікарні. Про це стало відомо з достовірних джерел.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась 4 жовтня поблизу села Тростянець Ківерцівського району близько 22 години.

Згідно з інформацією Державтоінспекції, автомобіль ЗАЗ,яким кермував Дмитро, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив автомобіль GreatWall. У результаті зіткнення постраждали 7 осіб з обох транспортних засобів. Як повідомили в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, двоє з постраждалих були госпіталізовані з важкими травмами. Одна з пасажирок «Славути» отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом ключиці зі зміщенням, чисельні забої.

Згідно інформацією з достовірних джерел, водія Дмитра, після прибуття до лікарні, прооперували. Однак лікарям його врятувати не вдалося – юнак помер у лікарні.

Зі слів очевидців ДТП, «Славута» лежала перевернута догори дном, а життя решті пасажирам, своєю чергою заявили лікарі, врятувало те, що вони були пристебнуті пасами безпеки.

Редакція Інформаційного агентства Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Greta Показати IP 6 Жовтня 2014 10:26
Вічна пам'ять.. Щирі співчуття братові загиблого Сергію Бородуліну. Серьожка, будь сильним, щоб пережити це горе
Misteria Показати IP 6 Жовтня 2014 10:49
Діма... Господи... Ми так молилися, щоб тебе врятували....
Максим Показати IP 6 Жовтня 2014 10:52
Дмитро був дуже доброю та життєрадісною людиною, багатьом людям варто було б брати приклад з нього, за своє коротке життя він зробив багато хороших вчинків, ніколи не здавався..Вічна пам'ять.
моня Показати IP 6 Жовтня 2014 12:29
Мої самі щирі співчуття рідним.Розділяю Вашу біль. Тримайтесь..пройде час біль зменшиться..А от пам'ять..це назавжди.
Сергій Бородулін Показати IP 8 Жовтня 2014 10:48
Дякую за співчуття. Діму не врятувати, але причиною стала "маленька" недалість людей які відповідають дорожні знаки. 05 числа я був на місці ДТП. Виїжджаючи на головну дорого є погнутий знак "Дати дороу", він в деревах, закритий гілками. З права, з ліва дерева, що там перехресття дізнатися не реально, не хнаючи цю місцевість, дивлюячись прямо, то видно що дорога пройто йде прямо. Одні емоції, слів не має. Фото авто і місця ДТП у мене, буде змога я викладу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus