USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині ДТП: 7 постраждалих, їх врятували паски безпеки

5 Жовтня 2014 19:00
Масштабна дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Тростянець Ківерцівського району вчора, близько 22 години. Про це інформують в УДАІ області.

Згідно з інформацією Державтоінспекції, автомобіль ЗАЗ, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив автомобіль GreatWall. У результаті зіткнення постраждали 7 осіб з обох транспортних засобів.

Як повідомили в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, двоє з постраждалих госпіталізовані з важкими травмами.

Одного з них, а саме водія Дмитра, згідно інформацією з достовірних джерел, за станом на 12 годину ночі зробили операцію - він перебував в реанімаційному відділенні. Крім того, одна з пасажирок «Славути» отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом ключиці зі зміщенням, чисельні забої.

Зі слів очевидців ДТП, «Славута» лежала перевернута догори дном, а життя пасажирам, своєю чергою заявили лікарі, врятувало те, що вони були пристебнуті пасами безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мама Показати IP 6 Жовтня 2014 09:47
Нестало світлої, хорошої дитини...сьогодні Діму хоронять. Прийми, Господи, його душу..Співчуття родині, сил, тримайтесь...АЛЕ ДІМА НЕ МІГ БУТИ ВИНУВАТЦЕМ ДТП!!!
знаю постраждалих... Показати IP 6 Жовтня 2014 21:14
Вічна пам*ять... (до повереднього) але вийшов що винен
Сергій Показати IP 8 Жовтня 2014 10:51
А те що там знаку не видно і хто за це відповідати буде?
Ольга Показати IP 9 Жовтня 2014 13:53
Якщо родина не долучить громадських активістів, юристів тощо, не відповідатиме ніхто. Якщо боротися - можна ще щось довести. Блека не повернеш, але можна попередити подібні трагедії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus