USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин загинув, надихавшись чадного газу

9 Лютого 2011 14:23
У Луцьку на вулиці Баранова 7 лютого в результаті пожежі у помешканні загинув чоловік.
Сусіди змогли самостійно загасити осередок займання підручними засобами пожежогасіння. Бійці ж МНС, які прибули за 3 хвилини після виклику, винесли на свіже повітря господаря, - повідомили у центрі пропаганди УМНС України у Волинській області.
74-річний пенсіонер отримав сильне отруєння чадним газом, і в цьому випадку лікарська допомога була безсила – людина померла.
Причиною пожежі, кажуть в УМНС, стало необережне поводження з вогнем господаря при користуванні пічним опаленням.
Днем пізніше трапилась пожежа і в оселі 48-річної непрацюючої ковельчанки.
Вогонь знищив меблі, побутову техніку, внутрішнє оздоблення стін, пошкодив двері та вікна в цегляній будівлі місцевої 48-річної непрацюючої жінки.
Рятувальники прибули до місця виклику на двох автомобілях вже за 5 хвилин після повідомлення і в складі ланки газодимозахисників одразу подали стволи на гасіння полум’я.
Будинок від знищення врятували, але збитки – чималі. Як з’ясувалось, біда трапилась також через порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням.
Перший заступник начальника УМНС України в Волинській області Микола Кревський наголошує, що загалом левова частка випадків із загибеллю людей у вогні виникає в житловому секторі й переважно у сільських населених пунктах області.
Кревський запевняє, що працівники управління МНС в області впливають на покращення протипожежного стану приватних помешкань громадян через бесіди та звернення через засоби масової інформації, проводячи спільну роботу з органами місцевого самоврядування.
Проте, каже він, вся ця робота буде марною, якщо кожен господар не докладе максимум зусиль і не подбає про дотримання правил пожежної безпеки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus