USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанина «по-дружньому» розвели на 40 тисяч доларів

14 Серпня 2014 16:11
Для налагодження свого бізнесу спритник позичив гроші у знайомого ще у кілька років тому, але боргові зобов’язання досі не виконав. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Із заявою до правоохоронців Луцького РВ УМВС України у Волинській області звернувся 49-річний лучанин. Потерпілий повідомив, що він у 2008 році на нетривалий термін позичив своєму знайомому для розвитку підприємницької діяльності 40 тисяч доларів США. Без вагань лучанин дав чоловікові гроші під розписку, адже добре його знав – працював колись у нього водієм.

42-річний позичальник мешканець Луцького району обіцяв гроші невдовзі повернути, але чи то бізнес не склався, чи то за позику забув, але боргові зобов’язання досі не виконав. Не витримавши обіцянок, потерпілий за допомогою звернувся до правоохоронців.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 3 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, – повідомив начальник слідчого відділення Луцького РВ УМВС України у Волинській області майор міліції Максим Новицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ковельчанин Показати IP 14 Серпня 2014 16:26
В борг потрібно давати стільки скільки не жалко втратити
лучани Показати IP 14 Серпня 2014 16:27
Це не шахрайство, а помилкове капіталовкладення. Міліція тут нідочого. У суді повинні вирішувати .
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 16:35
Спочатку спитайте,де він стільки взяв тисчяч доларів.Чесно заробив? Ні. Він також вкрав.Як прийшли так і пішли
Анонім до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 16:37
Не суди по собі. Сотні тисяч українців чесно заробляють великі гроші. Тільки лінивий у наші країні бідний.
дійсно до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 17:01
В новомУ рейтингу журнала "Форбс" число українских миліардерів воиросло с пяти до восьми человік. Як пише журал Фокус, 10 самих богатих людей України при бажанні можуть самі оплатити всі расходи державного бюджету. Це показав вищезгаданий рейтинг Фокуса 200 самих богатих людей України.
Анонім до дійсно Показати IP 14 Серпня 2014 17:08
Ну і що ? На мільярдерів працюють сотні тисяч,які отримують достойну зарплату та утримують свої сімї. Олігарх - це не хан-батий з рабами, а менеджер великої корпорації. Олігарх сплачує мільярди податків, а попрошайки ,які весь час оббріхують ,жодної копійки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus