USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині впіймали телефонного шахрая

14 Червня 2014 17:29
На Волині втіймали телефонного шахрая. Жертвами крадія стали 14 людей. Про це повідомляє Під прицілом.

Чоловік, який уже має чотири судимості та перебував під домашнім арештом, не вигадав кращого способу заробити, як «розводити» людей.

Зранку або ж в обідню пору він телефонував до мешканців Ковеля, представлявся їхнім знайомим чи родичем та просив позичити гроші. Пояснював, що нібито він потрапив у ДТП, а сам потрібної суми не має. Крім того наголошував, що за грошима прийде його товариш.

У той же день шахрай зустрічався з жертвами та забирав кошти.

Суми, що «перепадали» здирнику різні – від 500 до 8 000 гривень.

Зрештою хтось із потерпілих «забив на сполох» та подав заяву в міліцію. Так правоохоронцям вдалося знайти ще кілька жертв шахрая та й самого «учасника ДТП».

Проти чоловіка відкрили чергове карне провадження. Окрім шахрайства йому інкримінували ще й порушення правил адміністративного нагляду, адже, не зважаючи на домашній арешт, шахрай встиг з'їздити у Рівненську область, а це є грубим порушенням домашнього арешту.

Ковельський міськрайонний суд врахував усі обставини справи та допитав свідків. До речі, позов про відшкодування виставив лише чоловік, який «допоміг» злочинцю вісьмома тисячами гривень. Інші потерпілі сподіваються на совісність зловмисника.

Зрештою чоловіка засудили до 4 років обмеження волі, а це означає, що без дозволу суду він немає права покидати свою домівку, а зобов'язаний перебувати там цілодобово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
валік Показати IP 14 Червня 2014 17:50
як можна так віддавати гроші тупому чоловіку
Всезнайко Показати IP 15 Червня 2014 12:21
Без Лоха и жизнь плоха...
ахаха Показати IP 15 Червня 2014 15:39
вчора до мене на домашній дзвонили, таку фігню несе чувак!!!але знаю старшу людину яка винесла йому 5000грн
сум Показати IP 16 Червня 2014 09:38
Ну коли ж ви будете адекватно писати?? Вірніше, спочатку читати про щось (в даному випадку про обмеження волі, а це насправді зовсім не означає, що без дозволу суду він не має права покидати свою домівку, а зобов'язаний перебувати там цілодобово), а тоді вже писати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus