USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучанина, пораненого снайпером у Луганську, виписали з лікарні з кулею в руці

6 Травня 2014 18:12
Поранений снайперською кулею у Луганську начальник кінологічної служби Луцького батальйону нацгвардії, прапорщик Володимир Лев, отримав не зовсім теплий прийом у місцевих медиків. Останні сказали, що «Так йому і треба», а також наказали забиратися геть.

У виписці, яку отримав військовий у медзакладі, було зазначено, що у нього побутова травма, інформує ТРК Аверс.

Як виявилося, лікарі не надали пораненому необхідну допомогу: не вилучили кулю та осколки з простреленої руки. Лише через три дні, коли боєць врешті потрапив до столиці, хірурги Центрального госпіталю ЗСУ провели успішну операцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гіппократ Показати IP 6 Травня 2014 19:11
Якщо це правда - до стіни і в потилицю.. це ті, хто мав би рятувати життя.. для овоча і ко в пеклі вже гріється затишна чавунна хонка із смолою за те, до чого довели країну, і, зокрема - медицину
Дончанин до Гіппократ Показати IP 6 Травня 2014 21:06
Пошевели своими мозгами, если они конечно есть (без обид). В больницу он мог быть попасть только под конвоем. Кто и с какой бы целью ему давал бы ему выписку? Если бы ему сделали в Луганске операцию, то ему необходимо было бы остаться, в то время как его "друзей" выдворили из Луганска. Ты сам бы остался бы в чужом городе на этих условиях?
Анонім Показати IP 6 Травня 2014 19:47
Мене це не дивує. Як луцькі лікарі не захотіли лікувати беркутівця з волині. Це при тому, що це земляк,але ж беркут. Так, що "У чужому оці й порошинку бачить, а у своєму й пенька не помічає."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus