USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луганський адвокат розстріляв свою клієнтку

29 Квітня 2011 13:12
У Луганську один з адвокатів за допомогою травматичної зброї відбивався від своєї клієнтки.

Постраждалій Ользі Синчук адвоката порекомендували знайомі. Він запропонував укласти угоду та оформити довіреність. Коли документи були готові й підписані, жінка передала гроші, пише "ТСН.ua".

"Взяв гонорар 10 тисяч доларів. Побув адвокатом 4 дні та зник. Нічого не зробив, абсолютно", - розповіла Синчук.

Пошуки зниклого з грошима адвоката тривали кілька місяців. Раптом жінка випадково сама зустріла його. Каже, запропонувала поговорити. Але чоловік, недовго думаючи, дістав зброю і почав стріляти.

Кілька куль застрягли в автомобілі постраждалої, решта пролетіли повз жінки.

"Повз пролетіли. Опік був ось тут, на руці і ось тут волосся опалене. Істерика була. Зараз навіть згадаю – погано", - розповіла потерпіла.

Після інциденту жінка звернулася в міліцію. Там почали розслідування. Тепер справу передали в суд. Юристи говорять, щоб не потрапити в таку халепу, треба уважно читати документи, перш ніж їх підписувати.

Пізніше з'ясували: на рахунку адвоката-стрільця, принаймні, три схожих шахрайства. Його ошукані жертви будуть домагатися, щоб чоловіка позбавили права вести юридичну практику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus