USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найбільша адвокатська компанія Волині - «Юстерра» відзначає десятиріччя*

18 Вересня 2017 12:16
Амбітна та потужна адвокатська компанія «Юстерра» святкує десятирічний ювілей. Команда молодих і прогресивних, але їх об`єднує досвід, визнання, успішність. Їх імена відомі далеко за межами області, а клієнтська база охоплює інші континенти.

Друзі та партнери Віктор Веремчук та Богдан Ульчак започаткували справу, яка стала запорукою їхнього спільного успіху на роки. Особливості ринку юридичних послуг, нові тенденції розвитку вказували про необхідність створення чогось нового. Велика клієнтська база, необхідність взаємозаміни та колегіальності спонукали адвокатів створити масштабну та структурну компанію задля фахового та якісного правового супроводу конкретних справ. Розпочинали поволі, гуртуючи навколо себе найкращих. На сьогодні компанія позиціонується на ринку юридичних послуг як найбільш динамічна у Волинській області, в котрій прагнуть працювати, як студенти, юристи-початківці, так і досвідчені адвокати.


Головним критерієм відбору працівників є не лише мудрість, а й ініціативність, креативність, вміння знайти клієнта, вирішити його проблему та отримати справедливий гонорар. Наразі штат компанії включає 16 осіб, 12 з яких володіють свідоцтвом про право на заняття адвокатською діяльністю. Компанія співпрацює на партнерських засадах з адвокатськими компаніями всеукраїнського рівня та володіє розвиненою регіональною мережею по всій Волинській області.

Варто зазначити, що головною визначальною ознакою компанії є її поділ на підрозділи: кримінальний, цивільний, господарський, митний тощо. Кожен адвокат займається конкретним напрямком юриспруденції в межах певного підрозділу. Тобто акцент робиться на тому, що окремий адвокат має свою спеціалізацію. Саме це дає адвокату можливість дійсно бути фахівцем в обраній ним тематиці, постійно самоудосконалюватися, а клієнту отримувати якісну послугу. Спеціалізація надає можливість не вчитися на справі, не практикуватися та експерементувати, а чітко розуміти правильний шлях вже на першому етапі спілкування з клієнтом. На сьогодні компанія спеціалізацією охопила ключові сфери юриспруденції. Значним обсягом справ компанії є саме митні справи, що зумовлено прикордонним статусом Волинської області, справи щодо корупції, які теж набувають в масштабах держави особливого статусу і є доволі поширеними. Нещодавно Богдан Ульчак провів митну справу щодо права громадян України придбавати іноземні транспортні засоби на території України з митних складів. Справа є резонансною в масштабах усієї держави та викликала особливий інтерес в громадськості та й, зрештою, дає право кожному, хто не може виїхати за межі України придбати іноземне авто в Україні.


Актуальними в компанії є справи з податковими органами, органами антимонопольного законодавства. Віктор Веремчук зазначає, що ринок юридичних послуг на сьогодні вимагає адвокатів фахівців із земельних справах, оскільки розвиток аграрного сектору економіки держави і питання землі є актуальним. Захист власників паїв, правильна організація створення фермерських господарств та формування «земельного банку» шляхом скупки майнових паїв та укладення договорів оренди паїв є доволі популярними та затребуваними. Тому компанія активно працює в цьому напрямку, як на території Волинської області, так і за її межами. Адвокати компанії завжди беруть участь в так званих «політичних справах», а в період виборчих компаній можуть запропонувати уже дієвий механізм не лише їх юридичного супроводу, а й інші процесуальні напрацювання, які ефективно та іміджево впливають на результати виборчої діяльності кандидата. Тому не дивним є те, що протягом останніх п’ятнадцяти років адвокати компанії є популярними серед політичної еліти та представляють інтереси кандидатів у мери Луцька, у народні депутати України та активно ведуть справи відносно захисту інших виборчих прав.


З метою оптимізації часу, ефективності та доступності для сільського населення у районних центрах працюють представництва адвокатської компанії, у Маневицькому, Ківерцівському, Горохівському, Володимир-Волинському районах. Штат компанії включає фахівців у сфері інтелектуальної власності, котрі виконують функції патентного повіреного, займаються організацією підготовки документів для реєстрації знаків для товарів та послуг, винаходів та корисних моделей, а тож промислових зразків, тобто здійснює супровід на усіх стадіях патентування. Податкові справи забезпечуються аудиторським супроводом, в тому числі, й на стадії судового розгляду.



Штат компанії включає третейських судді, котрі надають послуги з медіації (позасудового примирення). Шалені ставки судового збору у господарських справах вимагають пошуку альтернативних способів захисту порушених прав, а тому третейський суд починає набувати неабиякої популярності в боргових правовідносинах. При компанії також функціонує Бюро термінової інвентаризації, що дає можливість оперативно та ефективно вирішити технічні питання відносно інвентаризації нерухомого майна. Окрім того, в рамках діяльності компанії функціонує також Товарна біржа, де проводяться торги щодо рухомого та нерухомого майна на конкурсних засадах. Департамент господарського права та арбітражні керуючі активно приймають участь в категоріях справ про банкрутство юридичних осіб, оскільки саме через заборгованості за кредитними договорами юридичні особи змушені припиняти свою господарську діяльність. При цьому, юристи компанії допомагають максимально зменшити матеріальні збитки та зберегти майно підприємства.


В рамках однієї компанії об’єднано усі сфери юридичної діяльності, що надає можливість кожному, хто звернувся оформити спадкову справу, провести інвентаризацію і оцінку нерухомого, захистити своє право в судовому порядку та в подальшому здійснити реєстрацію речових прав. Це комфортно, це зручно і це доступно. Керівники компанії та партнери беруть активну участь в житті адвокатського самоврядування на Волині. Своєрідним підсумком 15-річної адвокатської діяльності та десятирічної діяльності фірми стало те, що засновників компанії адвокати області обрали на ключові посади в органах адвокатського самоврядування Волині – Богдан Ульчак став членом Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії України від Волинської області, а Віктор Веремчук нещодавно став головою кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Волинської області.

Вони реально круті і класні, відчуйте це самі...

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жень Показати IP 18 Вересня 2017 12:53
Ну чьо, красавчікі) Єдиний на Волині успішний бізнес адв осередок, є свої мутки, але то ж звична справа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus