USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька школа досі бореться із наслідками зливи. ВІДЕО

19 Серпня 2013 14:21
Луцька школа №7 бореться з наслідками зливи. Потрібно 6,5 мільйона гривень.

Луцька школа №7 в екстреному порядку готується до 1 вересня, – її відновлюють після потужної зливи, яка вдарила по місту два тижні тому. Стихія залила навчальний заклад, обсяг збитків уже сягнув 6,5 мільйона гривень. Це при тому, що напередодні негоди школу на 90% підготували до початку навчального процесу.
Про це інформує ZIK.

«Було страшно дивитися на те, що зробила стихія зі школою, все було у воді, - пригадує вчитель початкових класів Наталія Хомяк. – Працівники вичерпували її, намагалися врятувати речі, які можна було зберегти».

За словами заступника директора ЗОШ №7 Луцька Марії Рогак, наразі вдалося на 40% навести лад у підвальних приміщеннях, а далі роботи - не початий край.
«Те, що можна було зробити власними силами – те й зробили, - розповідає вона. – Деякі речі ще можна буде відремонтувати, а от плити і холодильники в їдальні уже не врятувати».

Лише на ремонт підвального приміщення площею 800 квадратних метрів школи потрібно 2 мільйони гривень, - фантастична сума для бюджету Луцька.

«Таких коштів не було передбачено в бюджеті міста, - повідомив заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев. - Є певна сума в резервному фонді, і ми, звичайно, будемо її використовувати. А ще близько 4,5 мільйона гривень просимо надати з обласного бюджету».

І у школі , і в міській раді переконують: навчальний процес розпочнуть вчасно, а якщо виникнуть проблеми з приготуванням їжі, то діти ходитимуть до сусідньої їдальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus