USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі прикордонники затримали трьох осіб, які вбили чоловіка на Рівненщині

10 Лютого 2019 09:57
Прикордонники Луцького прикордонного загону затримали трьох осіб, причетних до скоєння вбивства 30-річного жителя Старого Села, що на Рівненщинні, повідомляє Держприкордонслужба України.

Як повідомлялося, 8 лютого у Старому Селі на Рівненщині спершу побили, а потім упритул розстріляли з автомата 30-річного місцевого жителя. Це сталося на його власному подвір’ї. Зі слів місцевих, його вбили за те, що боровся з наркобізнесом у рідному селі.

Отримавши 8 лютого від співробітників Нацполіції в Рівненській області інформацію про скоєння в населеному пункті Старе Село вбивства з застосуванням вогнепальної зброї, співробітники Держприкордонслужби відразу посилили охорону кордону. У пошуках і затриманні злочинців в межах Рокитнівського, Дубровицького та Сарненського районів спільно діяли поліцейські, нацгвардійці та прикордонники.

Невдовзі прикордонний наряд неподалік села Березове виявив та затримав трьох осіб, які рухалися з лісового масиву. Документів чоловіки при собі не мали, однак назвалися громадянами України. Під час перевірки у одного з них, 22-річного жителя Володимирецького району, охоронці кордону також виявили пістолет.

Для з’ясування усіх обставин їх доставили до Рокитнівського відділення поліції.

Під час розмови з правоохоронцями 22, 21 та 20-річний молодики помітно нервували, а згодом зізналися що саме вони вбили 30-річного жителя Старого Села.

Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі дії у відкритому кримінальному провадженні за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 10 Лютого 2019 11:36
За що свідомо вбили 30-річного хлопця? Розвелось нечисті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus