USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі прикордонники виявили сховок цигарок поблизу держрубежу

19 Листопада 2013 13:51
Прикордонники Луцького загону запобігли двом спробам протиправної діяльності поблизу державного рубежу. Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

Так, учора вранці на ділянці відділу «Рівне» прикордонний наряд помітив сліди гужової підводи, які вели у бік кордону. По слідах прикордонники вийшли на берег Західного Бугу, де в кущах було приховано 25 ящиків сигарет без акцизних марок. Неподалік правоохоронці виявили на гужовій підводі жителя села Гуща. Він заперечував свою причетність до даного правопорушення, а присутність біля кордону пояснив заготівлею дров. Ще трьох українців, які нібито також заготовляли дрова, правоохоронці затримали згодом неподалік.

В той самий час прикордонники відділу «Висоцьк», за інформацією дільничного інспектора, біля кордону затримали двох жителів села Бережці. Поряд з ними знайшли 8 ящиків тютюну. Об’єктивних пояснень причин знаходження поблизу держрубежу вони також надати не змогли.

Порушників притягнули до адміністративної відповідальності. Майже 16,5 тисячі пачок тютюнових виробів передадуть працівникам Міндоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus