USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі прикордонники затримали «ліве» авто. ФОТО

21 Жовтня 2010 19:18
Автомобіль «Вольво», що 20 жовтня хотів в’їхати в Україну через пункт пропуску «Ягодин-авто» викликав підозри у прикордонників.
Транспортним засобом керував 26-річний українець. Він вирішив їхати смугою спрощеного руху «зелений коридор». Про це розповів начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський.
Однак щодо його автівки в охоронців кордону виникли підозри, чи не є вона краденою. Прикордонний наряд вирішив провести повну ідентифікацію транспортного засобу.
Виявилося, що дані технічного паспорта не співпадають з ідентифікаційними даними «Вольво». Номер кузова автомобіля різнився від номера, записаного в техпаспорті.
За цим фактом було складено справу адміністративного провадження стосовно громадянина України. Її передадуть у Любомльський райвідділ УМВС для подальшого розгляду та прийняття правового рішення.
Того ж дня прикордонники перешкодили незаконному ввезенню автозапчастин. Під час поглибленого огляду автомобіля «Мерседес-Бенц» української реєстрації, в якому їхав 33-річний громадянин України, виявили незадекларовані автозапчастини.
Був складений протокол про порушення митних правил. Товар, оцінений у майже 13 тисяч гривень, вилучено.
Довідково:
Усього у пунктах пропуску через держкордон на ділянці відповідальності Луцького прикордонного загону з початку 2010 року було виявлено та передано органам МВС 44 автомобілі, в яких дані технічного паспорта не співпадають з ідентифікаційними даними.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Митник Показати IP 21 Жовтня 2010 21:15
А скільки такого самого хламу проїжджає кожен день за хабарі ніхто не говорить....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus