USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький журналіст каже, що йому погрожують фізичною розправою

18 Листопада 2010 13:48
Журналіст однієї із газет Михайло К. 17 листопада близько 20-ї години повідомив у чергову частину Луцького міськвідділу міліції, що поблизу кінотеатру «Промінь» на проспекті Перемоги обласного центру невідомі особи погрожували йому фізичною розправою.
За його словами, напередодні цих подій йому на мобільний зателефонувала колега по роботі і повідомила, що в офісі на Михайла чекають незнайомі люди, які хочуть обговорити деякі робочі питання. Після чого домовилися про зустріч поблизу кінотеатру «Промінь». Про це розповіли у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Під час зустрічі двоє незнайомців поводили себе зухвало та погрожували Михайлу К. фізичною розправою.
Факт зареєстрований у Луцькому міському відділі УМВС. Проводиться перевірка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Толік Показати IP 18 Листопада 2010 14:21
Що, знову Калахан? Це вже стало предметом жартів або насміхань. Навіщо і за що йому погрожувати? Очевидно, самопіариться? Його, дистрофика, можна щиглем прикінчити. Ну й знайшли тему для розмови! Цікаво, чи Вітіву не погрожують? ПО "Сволота" ще створить ситуацію, що Вітіву погрожують. Не виключено, що він десь зробить подряпину на руці, і скаже, що його добивали в підїзді. А потім "битимуть" замурзаного Пирожика. А українці люблять скривджених. Пошкодують і піднімуть рейтинг.
Олександр Показати IP 18 Листопада 2010 16:10
До Толіка. Ні, не Калахан: те "гонгадзенятко" не Михайлом звати. Щодо, як ти кажеш, "Сволоти" я згідний: як на мене, вони вірні нащадки Гітлера та Геббельса, останній із яких казав: "Нас можуть бити, на нас можуть плювати, але про нас повинні ГОВОРИТИ". Але чому ПО "Сволота" - я питаю, як розшифровується ПО: "П'ємонтське об'єднання" чи що? :))
Оглядач Показати IP 18 Листопада 2010 18:18
Приємно відзначити, що нормальних людей все-таки більше, ніж прибічників тих відморозків від ВО "Свобода"...
OrestN Показати IP 18 Листопада 2010 19:30
Три попередні дописи чи не написані однією і тією ж самою людиною? Цього промосковського блазня-страхопуда "Толік/Олександр/Оглядач", що ховається під цими нікнеймами є тушкованй, українофобний перевертень обливає лайном справжніх українців, такого виродка і людиною важко назвати. Ця шизоїдна потвора відважується усе перекласти догори ногами: сереж депутатів свободівців у міськрадах не було і не має зрадників виборців - це факт, на томість усі інші партії продукують "тушок" - зрадників українських виборців! Всеукраїнсье об"єднання "Свобода" - єдина, некорумпована, національна опозиціна політсила, що відстоює інтереси української громади, усі інші партії - це політпроекти антиукраїнських, промосковських, корумпованих кримінально-олігархічних кланів, і народ це всебільше розуміє і одного разу притягне до відповідальності українофобів-дерибанщиків!
Толік Показати IP 18 Листопада 2010 19:59
Ви вже дихаєте ядовитим полумям, а дай вам владу? Гебельси ви, світ давно відійшов від дикунства, а ви виповзаєте, як гюрза. Души гадину!!!
Челкаш Показати IP 18 Листопада 2010 20:37
Молодець OrestN

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus