USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Львів-Луцьк - у топ-10 найгірших доріг України. ВІДЕО

21 Травня 2013 13:07
Дві дороги на Львівщині потрапили до всеукраїнського антирейтингу доріг. Серед десяти доріг, що у найгіршому стані, – траси сполученням Львів-Луцьк та Львів-Тернопіль.

Про це інформує Zaxid.net.

Підбірку найгірших доріг в країні склало видання Korrespondent.net.

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук коментує: «Складно сказати, куди пішло 120 мільйонів, які минулого року на ремонт і будівництво доріг (були витрачені - редакція). Загальна сума неефективно використаних коштів, те, що на сьогодні ми можемо говорити, сягнула - понад 40 мільйонів. Звичайно, за це будуть відповідати люди». Віктор Шемчук вже звернувся до нового керівника «Укравтодору» щодо звільнення головних дорожників області.

Водночас водій Ростислав, який вже третю добу в дорозі – їде з Росії, каже, що останні 200 кілометрів дороги дуже втомили, мовляв, вибоїна на вибоїні і навіть в Росії такого жахіття треба пошукати: «Я думав, що в Росії проблема з дорогами. Але в Україні з ними ще більша проблема. Три доби вже їдемо додому з Росії. Починаючи з Хмельницького, неможливо пересуватись». А водій пан Іван, наполягає, що поганих доріг на Львівщині значно більше, ніж дві.

Як інформував ZAXID.NET, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук передав подання на звільнення начальника Служби автомобільних доріг Львівської області Тараса Сиротинського та директора Львівського облавтодору Юрія Тарасовича.

Додамо, Віктор Шемчук сказав, що загальна сума неефективного використання коштів для ремонту доріг в області минулого року сягнула понад 40 мільйонів. Крім цього, за його словами, порушено півсотні кримінальних проваджень через неналежний стан доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мішка Показати IP 21 Травня 2013 13:28
Яке подання на звільнення? Конфіскація всього майна, рахунків і за грати. бабла намито там видими-невидимо....
Вано до Мішка Показати IP 21 Травня 2013 17:11
Знайшли крайніх. Вище треба шукати та східніше. Хіба від цього дороги відремонтують? Ні? Чекаємо нових звільнень і крадіїв. Всім зрозуміло, що це політика центру проти "непокорної" Галичини.
Корінний лучанин Показати IP 22 Травня 2013 20:30
Залишився тільки напрямок! Про дорогу треба вже забути. Згадаємо усі разом НА ВИБОРАХ, котрі вже незабаром!!! Побачите як будуть ОБІЦЯТИ, але вже,надіюсь,номер не пройде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus