USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Львівський суддя-мільйонер оголошений у розшук

15 Грудня 2008 09:42
Голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич, якого Рада суддів звільнила 12 грудня, перебуває в розшуку. Про це інформують «Волинські Новини».
Одразу після звільнення Зварич зник із приватної клініки, у якій проходив лікування. За повідомленням «Українскої правди», безперешкодно залишити лікарню йому дозволила суддівська недоторканність. «Оскільки обвинувачення Ігорю Зваричу було пред’явлено Генпрокуратурою, він давав підписку про невиїзд зі Львова. Однак 12 грудня залишив територію приватної клініки «Богдан» у Бибрці поблизу Львова», – повідомив начальник керування СБУ у Львівській області Анатолій Матіос.
«Зараз пана Зварича немає й у Львові. Поки його місцезнаходження нам не відомо, тому він оголошений у розшук», – додав Матіос.
Довідково:
2 грудня Генпрокуратура порушила щодо Зварича кримінальну справу за фактом одержання хабара в особливо великих розмірах, однак суддівська недоторканність не дозволила взяти обвинувачуваного під варту.
3 грудня співробітники ГПУ і СБУ провели обшуки в службових приміщеннях та квартирах Зварича і семи його колег, у ході яких вилучили 1 мільйон доларів і 2 мільйони гривень. Після цього у квартирі Зварича було проведено ще кілька обшуків і виявлено понад 900 тисяч гривень.
9 грудня на спеціально зібраній прес-конференції Зварич зізнався, що усього в його квартирі було знайдено 1,9 мільйона доларів. При цьому він пояснив, що позичив зазначену суму на будівництво будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Грудня 2008 00:01
Цікаво, позичив суддя 1,5 млн доларів, а із яких таких шишів віддавав би їх. Із зарплати? Ото судді бідують у нас в Україні! Цинізму немає меж, заявляючи подібне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus