USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Масштабні лісові пожежі в Португалії: 16 осіб загинули у власних авто

18 Червня 2017 09:47
Понад 20 загиблих унаслідок лісової пожежі в Португалії, інформує Главком.

У районі Педроган-Гранді було оголошено надзвичайний стан. Кількість жертв під час лісових пожеж у районі Педроган-Гранді Португалії зросло до 24 осіб. Таку заяву Міністерства внутрішніх справ країни передає португальська радіостанція TSF.

Офіційний представник МВС Хорхе Гомес заявив, що 16 людей загинули у своїх автомобілях дорогою між містечками Фігейєро-дус Віньос і Кастаньеіра-де-Пера, а три людини задихнулися димом в самому місті Фігейєро-ду-Віньос.

Радіостанція повідомила, що в районі було оголошено надзвичайний стан. Прем'єр-міністр Антоніу Коста назвав подію "найбільшою людською трагедією за останні роки". Також повідомляється, що для забезпечення цивільного населення електроенергією будуть залучені вісім генераторів в цьому районі.

За словами Хорхе Гомеса, вогонь має чотири дуже сильні напрямки. Він додав, що для гасіння полум'я мобілізували більш 306 пожежників і 101 транспортний засіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus