USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Мати з дітьми не змогли самотужки вийти з охопленої вогнем квартири

1 Листопада 2010 12:37
Під час пожежі у п’ятиповерховому будинку в місті Володимирі-Волинському через суцільну димову завісу жінка з двома малолітніми дітьми не могли вибратися із помешкання.
Повідомлення про пожежу до служби «101» надійшло 1 листопада о 9-й годині. На місце події виїхали дві чергові варти 7-ї самостійної державної пожежної частини міста Володимира-Волинського, інформує сайт МНС.
З’ясувавши, що пожежа вирує у квартирі на третьому поверсі, рятувальники включилися в апарати для захисту органів дихання й у складі ланки газодимозахисної служби вирушили до епіцентру пожежі.
Рятувальники Валерій Олійник та Сергій Новіков на чолі з начальником варти Володимиром Карпюком дісталися до квартири, де через суцільну димову завісу були відрізані від виходу жінка з двома малолітніми дітьми.
Періодично одягаючи на потерпілих ізолюючі кисневі маски, працівники МНС вивели 30-річну жінку з дворічним Дмитриком та восьмирічною Оленкою на свіже повітря й передали до рук медиків.
З незначними опіками дітей доправили до лікарні, а їх матір, за свідченням медиків, госпіталізації не потребувала.
Причина пожежі – порушення правил безпеки під час користування електронагрівальними приладами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Скажена Мама Показати IP 1 Листопада 2010 14:13
Не розумію, як мама не могла помітити пожежу в квартирі? То чуєш запах диму - піди подивися, що горить. Поки пожежа на початковому рівні, її ж можна погасити власноруч. Треба думати про життя дітей і бути обережнішими.
Україночка Показати IP 1 Листопада 2010 21:08
Хлопці - МОЛОДЦІ...Вам наш RESPECT!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus