USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці луцької багатоповерхівки потерпають від постійних підпалів

11 Листопада 2019 07:00
Мешканці будинку на вулиці Конякіна, 9 неодноразово ставали жертвами підпалів: палав вже підвал та декілька разів двері у багатоповерхівці. Про це повідомила мешканка будинку Олена Шамайда.

За словами жінки, у ніч з 3 на 4 жовтня горів підвал багатоповерхівки, далі ж з періодичністю раз в 1-2 тижні горять чиїсь двері, повідомляє ВолиньPost.

«В поліції вже 7 заяв. Дій ніяких. Все скидають на дільничного, який на своєму місці, молодець, щось старається зробити. Але що може одна людина?! ЖЕК також усіх послав під три чорти (забити вікна, двері підвал, прибирання після пожежі, зміна водозливної труби. Антисанітарія. Щось робить після погроз про дзвінок на гарячу лінію). Один двірник працює», – розповідає стурбована мешканка будинку, що потерпає від підпалів.

Олена Шамайда додає, що у їхньому дворі збираються компанії від 2-4 до 15 людей, яких неможливо вигнати.

«Хамлять, смітять, випивають. Вчора (9 листопада) викликали до них поліцію, повтікали – вночі підпал», –- додає жінка.

За її словами, мешканці своїми силами ставлять у будинку камери відеоспостереження, але більшість мешканців – пенсіонери, малозабезпечені, тому процес нешвидкий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Листопада 2019 09:50
Зловити одного і впаяти 15 років за умисне вбивство,так як підпал дверей вночі це 100% смерть!Більше палити не будуть.Встановити камери,36-72 квартири по 50-100 гривень з кожної і на алі продають хороший відеонагляд і проблеми вирішаться.Все в ваших руках мешканці,дядя вам не допоможе,самі.
999 Показати IP 11 Листопада 2019 10:19
Видно, що у мешканців даного будинку 9 по вул. Конякіна, немає порядку. Невже ви мужики (мешканці будинку) не можете по два або по три чоловіки вночі почергувати самі та виявити хто це робить. У мене два варіанти: хтось зі своїх мешканців та сусідів цього під"їзду або все таки бомжі. У нас так само було. Зібрались хлопці почали чергувати на другу ніч піймали чотирьох бомжів, виписали піз....й, самі заварили арматурою всі злачні місця входу у підвал поставили добротні двері та замок, і вже 5 років спокій. Видно бомжі знайшли інший будинок. Зробіть так само, якщо не бомжа спіймаєте то хоч сусіда, який вам шкодить або мстить і таке буває

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus