USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Міліція - про розбійний напад на волинського валютника. Офіційний коментар

30 Грудня 2013 10:29
Бойовий пістолет, розкладний ніж, туристичний ніж, скотч, дві шапки з отворами для очей вилучили правоохоронці на місці вчинення розбійного нападу на валютника у Нововолинську. Про це повідомили у міськвідділі міліції, - інформує «Нововолинський інформаційний портал».

Нагадаємо, на виїзді з Нововолинська 24 грудня троє раніше судимих чоловіків напали на місцевого міняйлу.

24 грудня в чергову частину міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що троє невідомих вчиняють насильство щодо особи. На місце події негайно виїхали наряди Патрульно-постової служби, Державної служби охорони, дільничні інспектори, слідчо-оперативна група. Зазначимо, що правоохороці були на місці події вже за 15 секунд. Трьох зловмисників, які вчинили напад на постраждалого Анатолія, затримали.

Установили, що потерпілому Анатолію зателефонував Микола під приводом допомогти його знайомим обміняти гривні на долари США. Домовились зустрітись біля бару «Олта». Анатолій на власному авто о 18.30 під'їхав до бару, вийшов з авто, став чекати клієнтів. Через певний час до нього підійшов Микола з двома невідомими , один із яких мав надіту на обличчі в’язану шапку. Приставивши пістолет, почали вимагати гроші. Потерпілий став чинити опір, але зловмисники зв’язали його скотчем і кинули в салон його авто. Дані особи 24.12.2013 року затримані в порядку статті 208 частини 1 КПК України.

На території скоєння злочину вилучили бойовий пістолет марки «ZORAKI-MOD.914-S», розкладний ніж, туристичний ніж, скотч, дві шапки з отворами для очей.

За фактом злочину розпочали кримінальне провадження. Зловмисникам інкримінують розбій (незаконне заволодіння майном із застосуванням насилля, що є небезпечним для життя і здоров’я потерпілого в момент заподіяння, вчинене групою осіб), відповідальність за статею - 7-10 років позбавлення волі.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців тяжких наслідків вдалося уникнути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Семен Показати IP 30 Грудня 2013 10:39
А типу міняйло на свої незаконні оборудки не винен.
Sirko до Семен Показати IP 26 Грудня 2017 16:16
У кожного своя стаття. Але принаймні "міняли" нікого не змушують. Люди САМІ "мінял" шукають.
Sirko до Семен Показати IP 26 Грудня 2017 16:37
А ті троє і до тебе могли б прийти, якби взнали, що ти свого "воза" продав, чи хатку. До речі, у держави більше претензій до валютних махінаторів, ці наносять шкоду державі. Думаю, що всі вони на обліку і "чекають" свого часу. А до фулюганів, які набили б комусь (тобі, мені) мордяку, чи забрали б гроші (навіть бодай і всі) у когось із нас - менш прискіплеве: ну не знайдуть - і Бог з ними, а знайдуть, так ті вурдалаки з поміччю наших же грошей (і адвокатів відповідно) ще нас і винними зроблять (у мене щось подібне було). Як тобі такий "поворот", Семене?????
євмен Показати IP 30 Грудня 2013 11:16
Факт незаконної оборудки не настав. Бандити вирішили "обміняти" гривні самостійно і в безготівковий спосіб. Зрозуміло?
Вас Показати IP 30 Грудня 2013 11:42
Зорракі -стартовий пістолет
дьодік до Вас Показати IP 30 Грудня 2013 12:01
- Як ви стали мільйонером? - Ну-у для початку потрібно мати стартовий капітал. - А де взяти стартовий капітал? - Ну-у для початку потрібно мати стартовий пістолет.
УМДПЛ Показати IP 30 Грудня 2013 13:35
"Завдяки злагодженим діям правоохоронців тяжких наслідків вдалося уникнути". Дякуйте людині яка подзвонила, якби не було дзвінка, ваша злаженість була б в задниці. Як по більшості кваліфікованних злочинах. які залишаються не розкритими
Sirko до УМДПЛ Показати IP 26 Грудня 2017 16:47
Люди мають допомагати, якщо це їм (людям) потрібно. А якщо людям пофіг, чи вони не зацікавлені в певних процесуальних діях правоохоронних органів - то навіщо це тим же органам???? Ну, наприклад, не пишуть люди заяв на валютників і не дзвонять до поліції - і нікому діла до них (валют.) немає (до пори до часу, звичайно))))
Сергій Показати IP 30 Грудня 2013 14:48
Вам як завжди хрен вгодиш. Приїхала міліція погано, як би не приїхала ще гірша. Що зробиш, українці. Міліція завжди буде виновата!!!
ван Показати IP 30 Грудня 2013 15:25
http://www.youtube.com/watch?v=l60k-g8JbFI
иван Показати IP 30 Грудня 2013 17:17
нагородити орденом данила галицького : Марчишака Василя юрийовича начальника луцького миськвиддилу-спишить привитати Презедент Украини указ № 693-2013 вид 20 грудня 2013 року

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus