USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція дізналася, яке авто вбило у Луцьку людину

2 Листопада 2010 11:25
26 жовтня увечері на розі вулиць Ковельської і Стефаника, трапилась ДТП - наїзд на пішохода.

Тоді, нагадаємо, водій, особа якого встановлюється, керуючи автомобілем рухався по вулиці Ковельській, скоїв наїзд на пішохода – 44-річного лучанина Олексія П. який переходив проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Водій після наїзду на пішохода втік з місця пригоди зник. В результаті ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці пригоди.

Як повідомили у ДАІ, на сьогодні встановлено, що в авто, яке збило пішохода - марки «Ауді». Інспекторами ДАІ спільно з працівниками карного розшуку проводять роботи з пошуку водія, причетного до цієї автопригоди.

Правоохоронці вчергове просять усіх учасників дорожнього руху, хто, можливо, став свідком цієї автопригоди, чи бачив автомобіль, пошкодження якого характерні для такої ДТП допомогти встановити особу водія, та затримати автомобіль, причетний до вищевказаної ДТП.

Міліція запевняє, що при цьому гарантують повну конфіденційність і просять телефонувати за номерами 0 (332) 24-02-05 та 0 (332) 74-22-44.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus