USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міліція перевірить готель під Луцьком

26 Вересня 2013 15:06
Зовнішній огляд готельного комплексу «Альтаміра», що у Струмівці, проведуть слідчі в особливо важливих справах слідчого управління волинської міліції у зв'язку з махінаціями ТзОВ «Феміда-Інтер», - інформує Під прицілом.

Так, під час засідання у Луцькому міськрайонному суді Волинської області розглянули клопотання про надання дозволу на проведення огляду земельних ділянок, відведених для ТзОВ «Феміда-Інтер» під обслуговування мотелю, комплексу дорожнього сервісу та оздоровчого комплексу у Струмівці.

Під час досудового слідства встановили, що службові особи ТзОВ «Феміда-Інтер» шахрайським шляхом перереєстрували право власності на об'єкт нерухомості - готельний комплекс «Альтаміра» на користь ТзОВ «СВА плюс», достовірно знаючи, що вказаний готельний комплекс знаходиться в іпотеці згідно з кредитним договором, укладеним ще 19 жовтня 2006 між ТзОВ «Феміда-Інтер» та ПАТ «Банк Форум». Цим завдали ПАТ «Банку Форум» збитки в особливо великих розмірах.

Суд вирішив, що клопотання підлягає до часткового задоволення.

Слідчим дали дозвіл на проведення зовнішнього огляду об'єкту незавершеного будівництва під назвою «незавершений будівництвом комплекс дорожнього сервісу на 50 місць», готельного комплексу «Альтаміра» та земельної ділянки у Струмівці з участю спеціаліста. Також тут проведуть відповідні заміри території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
відповідь сорому Показати IP 27 Вересня 2013 11:16
Мочать і будуть мочити ,бо є за що. Є ще купа кредитних історій з поламаними долями людей , описом їх майна . А вони тих грошей і в руках не тримали, це біля 3 млн. долларів США. Ці гроші забрав Столяр і його сім*я, а відповідати в судах доводиться людям.
Баннед до відповідь сорому Показати IP 27 Вересня 2013 18:39
факты в студию! Если бы Столяр забрал 3 млн. долларов он бы уехал нахер из страны и на х..ю вертел бы милицию и всех этих людей.
ігор Показати IP 27 Вересня 2013 14:32
Луцький начальник МВ УМВС за відкати кришує "Західінкомбанк", частку віддає Волинському прокурору. Тому ніхто не хоче розбиратись з вказаним общаком. Необхідно писати Генеральному Прокурору.
ИВАН Показати IP 27 Вересня 2013 19:44
ЯКЩО ГАРНО КОЖЕН ПОИСТИ И КОЖЕН ДЕНЬ ДУМАТИ ЩО ТИ ПОХУДАВ ТО ТАК НЕБУВАЕ : АЛЕ В НАС БУВАЕ ВСЕ
Кока Показати IP 1 Жовтня 2013 17:32
Історія з кредитами - чиста правда, тільки розмір цих кредитів, взятий на працівників ще більший, ніж зазначено вище.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus