USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська міліція покриває ґвалтівників 16-річної дівчини?

3 Листопада 2013 14:25
«Немає заяви - немає зґвалтування», - невпинно твердять волинські міліціонери та адміністрація Ківерцівського медколледжу щодо зґвалтування 16-річної волинянки у сауні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІЗ 16-РІЧНОЮ ВОЛИНЯНКОЮ У САУНІ РОЗВАЖИЛОСЯ 5 ЧОЛОВІКІВ

Однак, з огляду на те, що постраждала неповнолітня, така безпечність правоохоронців – незаконна, - повідомляє «CRIME.in.UA».
«Журналісти CRIME.in.UA не полінувалися заглянути до Кримінального і Кримінально -процесуального кодексів , і з'ясували , що товариші міліціонери і громадяни педагоги безсоромно брешуть», - йдеться у повідомленні.
Як Волинські Новини повідомляли раніше, речник волинської міліції Оксана Блищик розповіла, що для порушення кримінальної справи обов’язкова заява постраждалої.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗҐВАЛТУВАННЯ 16-РІЧНОЇ ВОЛИНЯНКИ У САУНІ. ПОДРОБИЦІ

Однак справа в тому , що в статті 477 КПК , на яку посилається спікер волинської міліції , чітко написано: кримінальне провадження за фактом згвалтування порушується в порядку приватного обвинувачення , якщо мова йде про частину 1 статті 152 Кримінального кодексу - зґвалтування без обтяжуючих обставин . Але оскільки постраждала - неповнолітня , а ґвалтували її п'ятеро покидьків, це – частина 3 статті 152 КК . Від 7 до 12 років суворого режиму.
«Те, що відбувається навколо «ківерского інциденту» можна пояснити або безпросвітної тупістю волинської міліції , або ж тим , що її працівники теж причетні до безчинств у гуртожитку коледжу . Схоже , Врадіївська історія нікого нічому не навчила», - пишуть журналісти «CRIME.in.UA».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
))) Показати IP 3 Листопада 2013 17:57
Коллеги, додавите этих тварей. Пожалуйста. Еще чуть-чуть, скандала уже не замять.
555 Показати IP 3 Листопада 2013 19:22
Тут все залежить від журналістів. Тобто наскільки вони справді лицарі своєї професії (чи просто писаки?). Треба було б цей скандал винести на всеукраїнський рівень. Тобто покаказати по ТВ, донести до рівня керівництва країни, підключити народних депутатів і т.д. Щоб все зайшло так далеко, що неможливо назад розвернути. Там, от тільки питання - що сталося насправді... що то за дівчинина - як вона опинилась в сауні і т.д. Чи вона залякана - чи...треба розібратись. Але випадок просто крикучий. Залишати просто так не можна.
))) до 555 Показати IP 4 Листопада 2013 15:23
да мля, она несовершеннолетняя. Несовершеннолетняя, что тут непонятного? Скотов за шкирку и в тюрьму. Или потом не жалуйтесь, почему это Вас сбил пьяный мажор на джипе. Это он и будет.
РБ Показати IP 3 Листопада 2013 21:27
Як вже дістали ці шакали у погонах!!!
Викладач Показати IP 4 Листопада 2013 07:54
Учні , погано вчитесь сьогодні- завтра ви МЄНТИ. Це факт в Україні. Тікайте з неї!
кыверчанка Показати IP 4 Листопада 2013 09:09
В звязку з тим, що батьки мажорiв впливовi i грошей мають багато, теж пропоную журналiстам виходити на сайти загальнодержавнi. Надiя тiльки на них i свiдомiсть людей, якi не будуть мовчати. Що мовчить Парака.Чи вони з Кiверцiвським прокурором тiльки назви комуняцьких вулиць вмiють захищати7
Порядна дівчина Показати IP 4 Листопада 2013 11:54
А чого стільки галасу здійняли? Чому не говорите про те, як опинилась 16-ти річна хвойда в сауні з дорослими чоловіками? Вона що, думала її туди на літературний вечір запросили? Чи вона була незаймана до того? Чи хто її силою туди притяг?
Лучанин до Порядна дівчина Показати IP 4 Листопада 2013 12:01
Журналісти... скидайте ссилки на цю подію на ВСЕУКРАЇНСЬКІ канали... нехай вони це розкручують.. до "Порядна дівчина" - спочатку варто було б почути думку ПОСТРАЖДАЛОЇ... не просто все там було, якщо її заставили забрати документи з училища і відправили подалі з людських очей...
Сонце Показати IP 4 Листопада 2013 12:05
Згідна повністю з Порядною дівчиною! Шкода, звичайно, шо таке сталося!!!!! Але факт є факт - одна дівчина і 5 хлопців в бані якось дивно, шо вона від них там хотіла отримати?
:-) до Сонце Показати IP 4 Листопада 2013 12:10
Який факт - людину згвалтували ПРОТИ її волі... для чого ви захищаєти цих покидьків - чи можливо це саме ви там були... ???
Сонце до :-) Показати IP 4 Листопада 2013 12:19
Я ж і пишу, жаль, шо таке сталося! Може ще проти її волі туди її несли на руках?????? І я нікого не захищаю, і там я не булА!
із іншого сайту Показати IP 4 Листопада 2013 12:09
"...История не киверская, а киверцовская. И соль ее в том, что дело по заявлению врача, который откачивал пострадавшую, БЫЛО занесено в реестр, но потом куда-то из него делось. И технически на месте его никто убрать не мог, это делается только через столицу. Так как в деле фигурирует несовершеннолетняя, оно не могло не идти через суд. Складывается очень нехорошая картина: в баньке, видимо, групповым образом попарился кто-то из очень влиятельных местных рыл, которое очень не хочет светить свое угребаное хайло в суде. .. "
Порядна дівчина Показати IP 4 Листопада 2013 12:35
Цікаво було б почути, що скаже дівчина. Тільки почути хотілось би правду, а не зрежесовану роль "постраждалої". Журналісти можуть надати якого захочуть забарвлення цій історії і сформувати у читачів думку як про "невинне янголятко" , яке одні "тварі" розбестили, а інші "шакали в погонах" покривають, так і абсолютно протилежну. А щодо того, що забрала документи з училища, то це і не дивно. Скільки тих Ківерець, її там вже знають .... І не лише в обличчя )))
Де ти на.ер порядна до Порядна дівчина Показати IP 5 Листопада 2013 10:41
Ментовска повія і усе тут
Anonymous Показати IP 4 Листопада 2013 14:06
>ІЗ 16-РІЧНОЮ ВОЛИНЯНКОЮ У САУНІ РОЗВАЖИЛОСЯ 5 ЧОЛОВІКІВ [img]http://ru.loolz.org/images/d/d9/Medved-i-shluha-11.jpg[/img]
Лучанин Показати IP 4 Листопада 2013 14:31
Дуже багато коментів про цю подію під статтею
Лучанин Показати IP 4 Листопада 2013 14:31
Дуже багато коментів про цю подію під статтею http://www.mediaavers.com/events/grupove-zgvaltuvannya-nepovnolitnoyi-mama-divchini-pidtverdila-fakt-nasillya
Вася Показати IP 4 Листопада 2013 15:41
придурків хватає. Багаті дяді або їхні синочки поіздівались з дівчини і ще й пригрозили. Бог їх накаже а дівчину шкода, травма на все життя. обрізаніє таким треба робити і хай тоді тішиться а не дівчат і жінок козли мучать у них же жінки є дочки матері і т.д. як таке можна робити
plus до Вася Показати IP 5 Листопада 2013 14:28
"Обрізаніє" тут не поможе...кастрацію по самі гланди.
еавнп Показати IP 4 Листопада 2013 20:49
що тут обговорювати, ніхто не був і не бачив. Вона знала куди і з ким йде. І до речі про людей в пагонах, ви впевнені що вони розважались з нею. Чи так аби поговорити?
S Показати IP 5 Листопада 2013 07:13
Міліція є міліція, як якась дрібничка то по факту відкриють справу, а тут і самі замішані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus