USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Міліція продовжує шукати убивцю немовлятка в Луцьку

27 Березня 2009 17:03
Як стало відомо із поінформованого джерела, наразі конкретних підозрюваних у вбивстві новонародженої дитини, тіло якої виявили кілька днів тому в Луцьку, поки не називають. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією джерела, зараз у міліції опрацьовують різні версії. Зокрема під час обходу у поле зору правоохоронців потрапила родина, де мала бути дитина. Щоправда, наразі сім’я відсутня, тож ситуацію з’ясують, коли родина повернеться.
Довідково:
Вчора, 23 березня, близько 14.00 у дворі будинку, розташованому на центральній вулиці Луцька – проспекті Волі – у контейнері для сміття знайдено труп новонародженої дитини. Тіло було загорнуто у простирадло та ганчір’я і поміщено у пакет для сміття. Як, з’ясувалося, труп дитини знайшов 26-річний житель села Гаразджа Юрій С. Зі слів чоловіка стало відомо, що постійного місця роботи він не має, а ось уже декілька років займається бродяжництвом.
«Я кожного дня розпочинаю свій день із того, що обходжу практично всі вулиці міста. Шукаю скляну тару, метал, картон, одяг. Це, можна сказати, моя робота і мій заробіток. Так само сьогодні. Коли я підійшов до баку для сміття і почав у ньому порпатись, то відразу натрапив рукою на щось м’яке. Та, коли заглянув у бак, побачив, що тримаю у руках дитячу голівку. Злякавшись, я відразу вибіг на центральну площу міста та направився до Управління внутрішніх справ, яке знаходилось найближче до того місця. Там на черговій частині я відразу повідомив про знахідку чергового. Знаєте, подібні випадки зі мною ніколи не траплялися. Ось тільки у 2003 році моя матір знайшла таке ж тіло новонародженої дитини у баку для сміття, що на проспекті Відродження», – розповів Юрій С.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Березня 2009 17:26
Прости нас, Господи...
Анонім Показати IP 27 Березня 2009 23:51
Ну що ви воду в ступі товчете? Знайдеться горе-мати, тоді й напишете. Взагалі помітна відсутність цікавих фактів та подій на ваших сторінках. Розширюйте агентську сітку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus