USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція знає, хто пограбував Приватбанк у Луцьку

19 Липня 2011 14:48
Впродовж шести місяців поточного року волинські правоохоронці зафіксували 24 розбійні напади та 107 грабежів – за відповідний період минулого року таких злочинів було дещо більше.

Про це під час прес-конференції у вівторок, 19 липня, повідомив начальник УМВС України у Волинській області, генерал В’ячеслав Ходирєв.

Головний правоохоронець Волині розповів, що впродовж півріччя рівень злочинності в області впав на 8%.

«Якщо аналізувати злочинність в цілому по області, то на Волині ніякої організованої злочинності немає. Немає ніякої системи ні в крадіжках, ні в розбоях», – запевнив генерал.

За цей час, каже Ходирєв, трапилось 24 розбійних напади, з яких 4 ще нерозкриті.

«Також станом на 1 липня було скоєно 107 грабежів, Це на третину менше, ніж тогоріч. Розкриваються 75% грабежів. Але переважно це які грабежі? Мобільні телефони!» – розповів він.

Окрім того, Ходирєв повідомив, що волинські міліціонери вже знають ім’я одного зі злочинців, котрі у лютому цього року пограбували відділення «Приватбанку» В Луцьку.

Нагадаємо, напад на відділення Приватбанку у Луцьку на вулиці Конякіна, 18а стався 2 лютого о 16:15.

Очільник обласного УМВС пояснив, що завдяки камері стеження, яка була встановлена у приміщенні відділення банку, вдалось розпізнати обличчя одного з бандитів.

«Там фотографія була. Є впізнаний чоловік. Зараз займаються цим. Його немає на території області», – поділився начальник обласного УМВС.

Нагадаємо, 13 лютого в інтернеті з"явилося відео пограбування відділення ПриватБанку у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
VSC Показати IP 19 Липня 2011 15:54
"то на Волині ніякої організованої злочинності немає" - это он про какую Волынь говорит? В нашей Волынской области организованная преступность есть. Может пору ему на землю спуститься?
Потенційний учасник майбутнього могоричу Показати IP 19 Липня 2011 17:43
З Романюка - могорич. Миколо Ярославовичу, готуйте пару пляшок. Бажано - "Бєлугу" і бутерброди з ікрою. Тільки не з кабачковою!
Юра кредитчик Показати IP 20 Липня 2011 10:08
а до чого тут Романюк?
Вася- валютчик Показати IP 20 Липня 2011 16:35
Кредитчику. Відчувається, що ти - кредитчик - буквоїд ху"в. А Романюк до того, що пограбування трапилось при його керуванні і він задоволений, що злодії піймані. Баран ти,бля. Осел туркменських пустинь.
Юра кредитчик Показати IP 20 Липня 2011 18:04
Пограбування було при керівництві Семенюка П.А. це до відома.А це не тебе побили на Кравчука *друже*? lol. *Уровень интелекта на уровне небес* та й робота підходяща,Не ображайся, це життя(.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus