USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Мінера» луцьких лікарень можуть визнати непідсудним

24 Червня 2014 15:12
Працівники Волинського УМВС відкрили кримінальне провадження за фактом неправдивого повідомлення про замінування луцької лікарні. Особу жартівника уже встановили. З’ясувалося, що у нього – розлади психіки і вади фізичного розвитку.

Про це стало відомо під час прес-конференції у обласному управлінні МВС сьогодні, 24 червня.

Нагадаємо, 1 червня у Луцький МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від старшого лікаря зміни екстреної медичної допомоги про те, що на номер швидкої допомоги 103 зателефонував невідомий чоловік і сказав, що лікарня замінована. При цьому він не назвав, де саме закладена вибухівка. Правоохоронці відразу взялися перевіряти цю інформацію. Довелося евакуйовувати персонал та пацієнтів усіх лікарень міста.

Начальник управління карного розшуку обласного управління Геннадій Єпіфанович розповів, що нині працівники МВС проводять досудове розслідування. Усі завдані збитки обіцяють врахувати під час слідства. Однак, чи їх відшкодують – невідомо, бо в родині працює і отримує зарплату лише мама. А сам жартівник має психічні розлади і вади фізичного розвитку. Тому, не виключено, що «мінера» можуть відправити на примусове лікування, як непідсудного. Він додав, що чутки про те, що внаслідок евакуації хтось із пацієнтів помер – неправдиві.

До слова, згідно з останньою редакцією Кримінального кодексу, за неправдиве повідомлення про замінування об’єктів, порушнику може загрожувати від 6 років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Червня 2014 15:20
Так в нас і всі нардепи теж...
Ирина Показати IP 25 Червня 2014 14:36
И давно у него розлады психики?! Совести у вас нет! У вас розлады с психикой, если верите липовым справкам. Посадить, а мамочка пускай платит ползарплаты ежемесячно всем службам убытки, если не в состоянии углядеть за своим дебильным сыночком. Прокуратре- позор, если спустят на тормозах это дело. Где активисты, мать их?!- или тут нечего поиметь?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus