USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинському «мінеру» загрожує більше 6 років в’язниці

23 Червня 2014 10:07
Жартівнику, який повідомив про замінування лікарень у Луцьку можуть дати чималий термін ув’язнення.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 23 червня.

Помічник начальника управління СБУ в області Олександр Радчук розповів про те, що Верховна Рада України внесла зміни до кримінального кодексу. Згідно з цими змінами посилили відповідальність за телефонний тероризм. Таким жартівникам світить термін від 6 років позбавлення волі.

Як покарають волинянина, через жарт якого евакуйовували пацієнтів та персонал усіх лікарень міста, - поки невідомо.

Однак, голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт зазначив, що в такий непростий час подібні жарти – неприпустимі. На його думку, суспільство має усвідомити, що за це можуть серйозно покарати. Тому, коли суд винесе вирок цій людині, варто було б опублікувати термін покарання - як науку для всіх.

Своєю чергою Олександ Радчук розповів, що волиняни стали частіше інформувати спецслужби про виявлення невідомих предметів. Нагадаємо, минулого тижня такий предмет знайшли на території автостанції в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
рома Показати IP 23 Червня 2014 10:19
чого 7 якшо коли скоъв шутку тоды було 6.насправды треба условку
аяяй Показати IP 24 Червня 2014 11:07
на громадські роботи в лікарню і щоб на уніформі великими літерами написали про його "подвиг".а саджати в тюрму на 6 років це вже перебір

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus