USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мінздоров підтвердило перший випадок свинячого грипу в Україні

3 Червня 2009 08:46
Попередньо зафіксовано перший випадок захворювання грипом А/H1N1 в Україні. Про це 3 червня інформують «Волинські Новини» .
«Встановлено попередній діагноз - грип А/H1N1», - сказав перший заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар країни Олександр Біловол на прес-конференції у вівторок, 2 червня. Як пише видання «Кореспондент», зразки аналізів госпіталізовано чоловіка доставлено в одну із міжнародних вірусологічних лабораторій, де вивчаються. Походження вірусу стане відомо протягом двох тижнів. Державна санітарно-епідеміологічна служба України продовжує приймати протиепідемічні заходи стосовно осіб, які перебували у спілкуванні з хворим. Нагадаємо, 30 травня оперативний штаб Міністерства охорони здоров'я України повідомив про виявлення хворого з підозрою на захворювання грипом A (H1N1) в Україні. Згідно із повідомленням, 29 травня зареєстровано звернення за медичною допомогою хворого, який прибув до аеропорту Бориспіль з Нью-Йорка (США) транзитом через Париж. За даними оперативного штабу МОЗ щодо реагування на ситуацію із поширенням грипу А/H1N1, хворий є громадянином України, який протягом останніх двох років жив і працював у США. Зазначимо, Всесвітня організація охорони здоров'я 1 червня підтвердила 17 410 тисяч випадків захворювання людей на грип A/H1N1 у 62 країнах, 115 хворих померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus