USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Множинні рани та переломи ребер: що відомо про хлопчика, який постраждав у ДТП біля «Там-Таму»

6 Липня 2021 14:45
ДТП сталася 5 липня біля торгового центру «Там-Там». Водій BMW на великій швидкості врізався у Volkswagen, що в той час повертав до ТЦ.

В аварії постраждали водій Volkswagen та його 10-річний син. Хлопчика медики швидкої відвезли до обласної дитячої лікарні.

Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних, наразі у дитини - позитивна динаміка, стан стабільний. Хлопчика з реанімації перевели у хірургічне відділення.

Читати також: Кілька разів прокрутило автівку: відео автопригоди біля «Там Таму» в Луцьку, в якій травмувався хлопчик

Внаслідок ДТП він отримав важкі травми: політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забійні рани волосистої частини голови та вушної раковини, закриту травму грудної клітки, забій легень та множинні переломи ребер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 6 Липня 2021 18:56
Дуже висока вірогідність, що хлопчина як і більшість дітей в авто - не був пристебнутий. Радує що живий. Батьки - закликаю проявити хот трішки здорового глузду та пристібатися самим та дітей усіх вікових категорій. Поліція взагалі не штрафує таких водіїв. Скільки протоколів за непристебнутих дітей? А сетереотипно засохші погляди більшості водіїв досі травмують невинних в цьому дітей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus