USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мобільна група затримала авто з лісодеревиною без документів

20 Травня 2016 16:10
Розслідуючи справу, пов’язану з крадіжкою лісу в одному з кварталів Полицівського лісництва ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс», лісничий лісництва спільно з сільським дільничим запримітили бус «Mercedes-Benz», що їхав в напрямку до села Гута Боровенська. Автотранспорт викликав у охоронців сумнів, тому перш ніж зупинити його, вони вирішили повідомити про це мобільну групу ДП «Камінь-Каширське ЛГ».

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Під час проведення перевірки з’ясувалося, що на лісодеревину, якою був навантажений бус, водій не мав документів. Чоловік пояснив, що нічого не знає, але зателефонував до власника автотранспорту — жителя села Гута Боровенська, підприємця Руслана С., який утримує пилораму в селі, і розповів про все, що з ним сталося.

Через декілька хвилин прибув і власник. Однак вів він себе на диво зухвало: діяв наперекір законним вимогам, не звертав уваги на зауваження ані працівників відділу поліції, ані державної лісової охорони. Почав поспіхом викидати дерев’яні колоди з буса… Утім через протидію з боку, забрав лише документи на автотранспорт та подався геть пішки.

Трохи згодом виявилося, що вилучена лісопродукція співпала зі зрізаними пнями самовільно зрубаних дерев на території лісництва.

Слідчі дії тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 20 Травня 2016 17:03
ото молодці , дядька зловили який дрова віз , новина бІмба , а про колісників ні слова , про злодійство лісу фурами і вагонами при тій владі і при цій ні слова, нагадуе новину коли на таможні зловили дядька який на фурі віз сало, а через 2 місяці польські прикордонники виявили бурштин на мілйон , а в наших прикордонників і сбу очі чимось зеленим покрилися і вони не побачили.БРАВО
Лучанин Показати IP 20 Травня 2016 17:15
Це підприємець "Марцин", який разом із своїм швагром "Белкою" та друзями систематично винищують поліські ліси. Кришують це все на рівні Вовка от і відчувають безкарність. Конфіскувати авто і притягнути до кримінальної відповідальності. А маючи мережу магазинів спокійно наповнити скарбницю держави, компенсуючи збитки завдані такою роботою.
саша Показати IP 20 Травня 2016 17:16
Балик - мент із цього села їх кришує у Камені. Позакривати пилорами і по 10 років дати кожному із конфіскацією майна!!!!!!!
правда Показати IP 20 Травня 2016 17:18
в тому, що вони там усі разом ще й бурштин миють на Рівненщині. Чи займеться цими підприємцями поліція??? Ні, бо там все куплено. Заїдьте і спитайте у мешканця села і кожен це підтвердить!
гутник Показати IP 20 Травня 2016 23:31
Марцин нормальний чувак!!!.Гутяни з тобою!!!
Анонім Показати IP 21 Травня 2016 00:18
всі написали що то якийсь злодій а ніхто не подумав хто його таким зробив, А тепер увага якщо виникла пилорама на що цей псевдобагатько розраховував, на те щоб двойку перевозити бусом -ні мабуть,бо від такмх поіздок-збиток для його навіть при тому що він цей ліс краде, а тепер питання а лісники цього лісгоспу випадково йому не списували ліс на санітарні рубки , і відпвідь-ТАК, А ДЕЖ ПРОКУРАТУРА, А ВОНА В ДОЛІ БУЛА ПОКИ ДІЛИВСЯ А ЗАРАЗ НЕ ДІЛИТЬСЯ І СТАВ ВОРОГОМ. висновок -не приймайте такі новини до душі бо вся держава зараз в гамні завдяки баризі офшорному
55 до Анонім Показати IP 21 Травня 2016 10:23
"завдяки баризі офшорному" у нас то багато чого не так, але ліс нещадно нищать вже десятиліття, і сотні волинських пилорам не за останні 2 роки зявились, правда? а зараз хоч видали заборону на ті санітарні рубки, під які дійсно списували все шо хоч.
клешер Показати IP 27 Травня 2016 22:38
вам що завідно що ви про них таке говорите вонитакіж люди як і ви всі
зелений Показати IP 27 Травня 2016 22:47
що ви пишете ви не кращі за них двох!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus