USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молодикам, які побили патрульного у Луцьку, повідомили про підозру

22 Лютого 2016 16:18
Повідомлено про підозру молодикам, котрі заподіяли тілесних ушкоджень поліцейському. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, прокурори Луцької місцевої прокуратури повідомили про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України) двом лучанам, які вчинили протиправні дії щодо рядового поліції Управління патрульної поліції у місті Луцьку.

Близько 3 години ночі 17 лютого цього року поліцейський разом з напарником, патрулюючи обласний центр, проїжджали службовим автомобілем повз зупинку громадського транспорту «ВІЕМ» на вулиці Рівненській і помітили інших працівників поліції в оточенні громадян. Зупинивши авто, вони з'ясували, що їхні колеги намагаються припинити незаконні дії трьох нетверезих молодиків, які порушують громадський порядок.

Втрутившись у ситуацію, рядовий поліції отримав від одного зі зловмисників удар кулаком в обличчя. Після цього молодик дістав із внутрішньої кишені куртки пістолет та почав ним погрожувати. Інший зловмисик схопив поліцейського за комір форменої куртки та завдав йому ще один удар в обличчя.

Відомості про факт заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцю було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

19 лютого 2016 року Луцький міськрайонний суд обрав одному з молодиків запобіжний захід у виді домашнього арешту із застосуванням електронного браслета, іншому – запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отожботовоно Показати IP 22 Лютого 2016 22:33
Ну то ж добре що то були не штунди, прості православні хлопці!
Лучанка Показати IP 23 Лютого 2016 13:24
Хлопців варто відправити на Схід - там є де показувати своє аматорство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus