USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Муніципали «підібрали» п'яного чоловіка, який лежав біля дороги

11 Листопада 2017 10:24
Луцькі муніципали 10 листопада виявили чоловіка в стані сильної алкогольної інтоксикації. Він лежав на Центральному ринку під металевим забором, неподалік проїжджої частини.

Про це повідомили на сторінці Департамента муніципальної варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

Інспектори департаменту муніципальної варти викликали лікарів, аби вони надали любителю оковитої першу невідкладну допомогу. Чоловік був настільки п’яним, що не міг стояти на ногах. Медикам та муніципалам довелося вантажити його в карету швидкої на ношах.

До слова, це вже не перший випадок в листопаді, коли інспектори департаменту муніципальної варти виявляють в Луцьку «пияків». Ця статистика не тішить, адже на температура повітря на вулиці наближається до нуля, що може призвести до невтішних наслідків для любителів чаркування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
хам Показати IP 11 Листопада 2017 11:46
ще один аргумент на користь переносу ринку на дпз
Зірочка до хам Показати IP 12 Листопада 2017 08:42
А на ДПЗ такого не буде? Як то кажуть:"свиня грязі знайде". І таких людей можна зустріти по всьому місту
Знаю Показати IP 11 Листопада 2017 12:57
Отото резонанс,ото молодці.
! Показати IP 11 Листопада 2017 13:40
Порахувати, скільки потрачено наших податків на цю п'яну бл@діну (з\п працівників поліції, швидкої, диспетчерів, експлуатація спецтранспорту, пальне і т.д). І після того, як проспиться доплюсувати утримання в наркодиспансері і ЗАСТАВИТИ ОПЛАТИТИ. ЯКЩО НЕМАЄ ГРОШЕЙ - ХАЙ КРОВ ЗДАЄ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus