USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Гряді медики швидкої через 18 хвилин запустили серце потопельника

12 Серпня 2020 21:36
Завдяки професіоналізму працівників екстреної медичної допомоги за один день на Волині було врятовано два життя.

Про це інформують на сайті «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Так, 11 серпня в урочищі Гряда на озері Світязь рятувальники доставили на берег потопельника та розпочали проводити реанімаційні заходи, які по прибутті на місце події продовжила бригада ЕМД пункту Шацьк, яка поверталася із попереднього виклику. На 18 хвилині у пацієнта відновилась серцева діяльність та самостійне дихання. Його госпіталізовано в стані середньої важкості в Любомльську ЦРЛ.

Того ж дня у Нововолинську бригада ЕМД в приміщенні центру ПМД ,куди викликали швидку, на 12 хвилині проведення серцево-легеневої реанімації відновила ознаки життєдіяльності 89-річної жінки з серцево-судинною патологією. Хвору доправили у стані середньої важкості в Нововолинську ЦМЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus