USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Хмельниччині суд оштрафував учня за булінг учителя

4 Березня 2019 21:44
У Хмельницькій області ухвалили перше судове рішення у справі про вчинення булінгу.

Як повідомили в обласній поліції, Нетішинський міський суд притягнув до адміністративної відповідальності підлітка, який знущався над вчителем. Його матір зобов’язали сплатити штраф у розмірі 850 гривень, пише Новое Время.

«Булером виявився старшокласник однієї із місцевих шкіл, а потерпілим – його вчитель. Булінг проявлявся у систематичних образах та психологічному тиску зі сторони учня», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАТИ ЩЕ: БУЛІНГ В ЛУЦЬКИХ ШКОЛАХ. ЯК ПРОТИДІЯТИ?

Як відомо, перше в історії України рішення про притягнення до відповідальності за булінг ухвалив Бориспільський районний суд Київської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 4 Березня 2019 22:03
Дуже рогорнута стаття. Автору ганьба
Володя до Андрій Показати IP 4 Березня 2019 22:30
Згідний повністю! Соромно читати суми стягнення штрафних санкцій. Необхідно внести корективи в законодавство.... , хоча про що я говорю??? Замріявся мабуть, у Нас за вбивство і то ...- штраф присуджують, та відбування в психлікарні на 6 місяців!!! Отак нажаль і живемо.
фу до Андрій Показати IP 5 Березня 2019 09:29
А до чого тут автор статті? Він лише доніс інформацію до вас. Рішення про розмів і форму покарання приймав СУД!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus