USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На кордоні з Волинню затримали нелегальних мігрантів з Пакистану

21 Вересня 2015 08:19
Групу нелегальних мігрантів, які прямували із Республіки Білорусь в Україну, виявили прикордонники Луцького загону в ході проведення операції «Кордон-2015». Відповідна інформація з’явилася на сайті відомства.

Так, інформація про спробу незаконного переміщення мігрантів із Білорусі до прикордонників надійшла завчасно.

В результаті реалізації оперативної інформації прикордонний патруль на ділянці відповідальності відділу «Самари», на напрямку між білоруським населеним пунктом Лелікове та українським Оріхове, затримав 4 порушників державного кордону.

В ході бесіди із затриманими встановили, що всі вони прибули із Пакистану. А у незаконній подорожі їм допомагав їхній співвітчизник за винагороду по 5 тисяч доларів за кожного.

Чоловіки 1989, 1988, 1994 та 1992 років народження розповіли, що за ці гроші він мав їх доставити до Німеччини, де вони планували покращити умови свого проживання. Крім того, зі слів молодиків стало відомо, що до українсько-білоруського кордону з Пінська вони дісталися на таксі за 800 доларів США.

Під час огляду у затриманих виявили 9 мобільних телефонів, ноутбук та копію протоколу про адміністративне правопорушення, складеного білоруськими правоохоронцями кілька днів тому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
директор Показати IP 21 Вересня 2015 12:09
Зоопар чекає нових гостей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus