USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Луганщину заїхали 200 бойовиків з Росії та Середньої Азії

11 Червня 2014 14:33
Озброєний десант "зелених прибульців" з Росії та Казахстану висадився у Лисичанську на Луганщині. Про це повідомили луганські правоохоронці, - інформує УНН.

Згідно з повідомленням, до міста Лисичанськ на Луганщині заїхало близько двох сотень озброєних людей, котрі потрапили до України з Росії та однієї з держав Середньої Азії. Як зазначили міліціонери, прибулі озброєні люди не приховують своєї національності.

"За попередньою інформацією, прибулих до двох сотень. Люди слов'янської зовнішності відповідно кажуть, що прибули із Краснодарського краю. Інші - на вигляд азіатської зовнішності. За попередніми даними - вони із Казахстану.

Всі вони прибули до Лисичанська одразу після захоплення терористами районної прокуратури. Всі ці "прибульці" заселилися у приміщення прокуратури", - зазначили правоохоронці.

Сьогодні о 3 годині ночі терористи захопили приміщення прокуратури у Лисичанську та "виселили" з приміщення всіх працівників, дозволивши забрати особисті речі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Донбасс Показати IP 11 Червня 2014 15:30
коментар було видалено
Українець до Донбасс Показати IP 11 Червня 2014 15:41
Д**іл вони за бабки їдуть а потім будуть тебе як бабая тр*хати
Анонім до Донбасс Показати IP 11 Червня 2014 15:56
Вас там бють, але мало.
Українець до Донбасс Показати IP 11 Червня 2014 16:35
В Гамбурге во время дискуссии с журналистами стран СНГ переводчик, родом из Ульяновска, долго слушал про ситуацию в Украине, в Армении, потом не выдержал и говорит: "Вы знаете, а таки правду говорят в том анекдоте - нам на российский герб нужно вместо двуглавого орла повесить Амура. Потому что с голым задом, хорошо вооружен и лезет ко всем со своей любовью". Наверное баян-баяныч, но мне понравилось.
я Показати IP 11 Червня 2014 15:37
я фигею от нашего высшего командного состава!!!
це до я Показати IP 11 Червня 2014 15:45
коментар було видалено
Анонім до це Показати IP 11 Червня 2014 15:54
Ви знаєте- це вже не смішно. Я не здивуюся,якщо завтра ми вранці встанемо,а в нас повно чеченців, кацапів, і всякої іншої непотрібі.Хто ж нас захистить,Міліція,вона в кущі.Армія- нема. Прийдеться брати палки і самим захищати ся. Добре, якщо не зірвуть нас разом з будинками. Де наша влада? Новий президент? Всі органи,які повинна захищати кордони. Це не кордони- це Гондурас,до нас хто хоче той може їхати.Господи,що ж це буде. Коли,нарешті у нас буде держава і надійно захищеня кордони.Людям потрібно брати палки і захищати кордони. Хай би ці бандити їхали і побили трішки наших вельмож,їх віли, банки ,заводи.Можливо вони намагалися захистит своє награбоване майно.Бо ж нам нема чого втрачати.Є одна квартира і все і ні копійки за душою.Яка копійка, які гроші можна зібрати з мізерної зарплати і пенсії.
це до я Показати IP 11 Червня 2014 22:08
коментар було видалено
Андрій76 Показати IP 11 Червня 2014 17:44
Казахи?..Це щось нове. Незабаром всі країни світу будуть"скидати"до нас весь свій кримінальний непотріб,якщо не перекриємо кордони в терміновому порядку...А Литвину велика подяка за наш"надійний"кордон...
Лучанин Показати IP 11 Червня 2014 20:22
Болить за державу, яка не може чи не хоче перекрити східний кордон для всякої наволочі. В нормі повинно бути - перейшла озброєна група диверсантів кордон, зразу повинні бути підняті літаки чи вертольоти і всі вони мусять бути знищені, оце було б АТО. А так генерали з політиками жують соплі, а солдати гинуть. Ганьба!
математик Показати IP 11 Червня 2014 20:24
Як би хотілось, щоб 200 з грузом 200
Лучанин Показати IP 12 Червня 2014 00:47
Глибоко розчарований діями нашого керівництва країни. Допоки кордони не будуть закриті АТО та терористи ніколи не закінчаться. ЧОмусь маю погане відчуття, що є особи при нашій владі, яким вигідно щоб на сході стріляли та гинули Українці. Під шумок і ціну на воду можна підняти на 50%. Електроенергія на 30%...от вам і Хто не скаче, той......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus