USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому ринку вночі загорівся контейнер – ймовірно, підпал

17 Лютого 2017 12:17
Пожежа виникла на вулиці Львівська близько третьої години ночі 17 лютого. На місце оперативно прибули рятувальники й визначили, що горіла торговельна точка.

У редакцію надійшло повідомлення про загоряння «пивнушки» на території ринку.

Інформацію про пожежу в павільйоні на вулиці Львівській підтвердила начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності УДСНС України у Волинській області Ірина Варварук.

«Повідомлення про пожежу надійшло о 3:20 за адресою вулиця Львівська, 100. Вже за 4 хвилини прибула перша пожежна машина, й за справу взялися вогнеборці. Це був металевий торговий павільйон розміром 4 на 8 метрів. Вогонь знищив вхідні двері, кондиціонер, телевізор та внутрішнє оздоблення стін і стелі», - розповіла Варварук.

З її слів, вже за 10 хвилин після прибуття на місце рятувальники ліквідували пожежу. На щастя, вогонь не перекинувся на інші контейнери.

Ймовірною причиною загорання вважають підпал. Деталі з’ясовують правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Лютого 2017 12:22
юзва розчищає територію під нове будівництво
Анонім до Анонім Показати IP 18 Лютого 2017 22:59
+++

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus