USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Мадейрі автобус з туристами злетів з дороги і впав на дах будинку: 29 загиблих

18 Квітня 2019 08:59
У результаті дорожньо-транспортної пригоди з туристичним автобусом на острові Мадейра в Португалії в середу, 17 квітня, загинули 29 людей. Всі вони - громадяни Німеччини.

Про це повідомив президент Португалії Марселу Ребелу де Соуза, передає DW.

Туристичний автобус з'їхав з дороги і впав на дах житлового будинку. Всі жертви трагедії - громадяни Німеччини.

За даними місцевих рятувальних служб, аварія сталася в середу приблизно о 18.30 за місцевим часом в містечку Канісу, розташованому на схід від адміністративного центру острова Фуншал. Автобус, що перевозив близько 50 туристів, не впорався з керуванням на повороті, з'їхав з дороги і впав на дах житлового будинку. Як повідомив мер Канісу Феліпе Соуза португальському телеканалу RTP3, на місці трагедії загинули 11 чоловіків і 17 жінок. Ще одна жінки померла від травм у клініці. За даними місцевих ЗМІ, всі загиблі були віком від 40 до 50 років.

У зв'язку з трагедією влада острова оголосила триденну жалобу, яка буде діяти з четверга, 18 квітня, по суботу, 20 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus